Re:Климатици Fujitsu General - впечатления втора част
Цитат:
Първоначално публикувано от babati
Тия fuji/fujitsu/general колкото мануали, толкова мнения !!
Е не е баш така :)
14LCC е с DA130A1F-25F заявявам го съвсем отговорно, защото съм го отварял и съм виждал с очите си какво пише на компресора :RTFM:
Цитат:
Първоначално публикувано от babati
p.s. А между в първия manual на страница 09-08 има 12-ка (AOYR12LCC) с единичен топлообменник :)) :))
бабе, 12 LCC, LDC,LGC са с двоен кондензатор!!! Ако не вярваш, хващаме се на бас за палет бира / 32 тарги шуменско, защото съм от шумен :wink:/ м??? дано ми остане малко свободно време тия дни и ще снимам :)
И кФо,смяташ отстъпката ако загубиш ли :Д :Drinks:
Цитат:
Първоначално публикувано от Jackas
/ 32 тарги шуменско, защото съм от шумен :wink:/
:offtopic: давам мило и драго за брандирана чаша. :Drinks:
Цитат:
Първоначално публикувано от Kasap
Само да пуснат такава! Първата е за теб :RTFM: :))
Цитат:
14LCC е с DA130A1F-25F заявявам го съвсем отговорно, защото съм го отварял и съм виждал с очите си какво пише на компресора :RTFM:
Екстра :) Благодаря :)
Цитат:
Първоначално публикувано от edi1
Двойнороторен е компресора, сигурен съм - 13,1 куб. см, 1100 вата, 450 мл масло.А1Ф е серията двойнороторни компресори на ТОШИБА.
Еди,за този DA130A1F-25F точно нямам инфо,но за DA130A1F-24F е 1046w.,честота на въртене 15-120,двуцилиндров 10,3кг,13,1см³,650ml обем-голям си е компресора. :Drinks:
Цитат:
Първоначално публикувано от diksanal
Еди,за този DA130A1F-25F точно нямам инфо
В нета го дават двойнороторен :) :) ще кажа със сигурност, когато "пукне" 14-ката - ще му направя дисекция и ще стане ястно :)
Не се доверявайте на сервизните! Според тях минимума на 9, 12, 14LCC е 300 вт. Днес 9LCC дърпаше 250вт. /според уреда/ и си работеше доволно :RTFM: :)
Този тошиба компресор DA130A1F-25F е ползван в по големи машини като RAS-M18GACV-E,RAS-M16GKCVP-E и си е 1100w.,Twin rotary type with DC-inverter variable speed control.
Цитат:
В нета го дават двойнороторен :) :) ще кажа със сигурност, когато "пукне" 14-ката - ще му направя дисекция и ще стане ястно :)
E нека се забави дисекцията във времето,щом са читави машинки. :Drinks:
Цитат:
Първоначално публикувано от Kasap
Ако става дума за такава, пиши.
http://forumimage.hit.bg/glass.jpg
Цитат:
Е не е баш така :)
бабе, 12 LCC, LDC,LGC са с двоен кондензатор!!! Ако не вярваш, хващаме се на бас за палет бира / 32 тарги шуменско, защото съм от шумен :wink:/ м??? дано ми остане малко свободно време тия дни и ще снимам :)
и аз го потвърждавам и аз се лова на бас но пия само Хайнекен :D
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1332452533[/time]_________________________________________________
Цитат:
Първоначално публикувано от VeleV.Klima
Прилича но на етикета пишеше 12LCC аз LCC не съм продавал и не споря този го ремонтирах.
само капака са му сменили мошенниците мръсни и са го продали за 12-ка пууууууу аман от такива загубеняци!
здравейте.скоро не съм писъл.зимата мина добре.искам да питам защо като си настройвам климатика за автом.включване той се затваря.може ли да го настроя да се включи сутринта а пък аз да постоя още малко и после като си го спра сам той да си помни за сутринта.незнам разбрахте ли ме. Климите са LGC
Да, можеш.
За пример сега е 20:00 часа, може да го настройш да изключи в 22:00 и после да включи в 06:00.
аааа мерси.а има функция off-on тя за какво е.
Ако си си загубил ръководството, виж това на стр. 8 -- Timer Operation.
машината няма 24 часов таймер ,а тоя който има е куцичък