Отговор: Fuji RSG 12 LECA
От каде да си дръпна едно ръководство за употреба на български?
Ако има и сервизно няма да е зле.
Здрасти и аз имам същата придобивка от към няколко месеца. И сега вечер го пускам за да постопли, понеже имаме бебче.
Искам да те попитам, на режим отопление, когато достигне температурата, можеш ли да управляваш скоростта на вентилацията, понеже при мен нещо не иска. Без значение каква сила съм задал, си седи на авто. ?! :)
А като спадне леко темп. си духа на скоростта, която е зададена от дистанционното...
При повечето Fujitsu е така достигне ли си темп. намаля и степента на вентилатора независимо на коя степен си го настроил нали все пак е all dc инвертор.За сега наблюдавам само при Fujitsu LKC серията ,че не намаля вентилатора на вътрешното тяло при достигане на температурата.
Цитат:
Първоначално публикувано от
naB4o
на режим отопление, когато достигне температурата, можеш ли да управляваш скоростта на вентилацията, понеже при мен нещо не иска. Без значение каква сила съм задал, си седи на авто. ?! :)
А като спадне леко темп. си духа на скоростта, която е зададена от дистанционното...
Нямам такива впечатления, ако е на ауто прави каквото си иска като реша че ще заспиваме го прехвърлям на първа степен и си минава на нея.
Мен ме дразни защото не си вдига хоризонталните клапи нагоре междо включванията на компресора.
Ясно, мерси, понеже на режим студено, си командва вентилатора, според дистанционното. А жената, иска да го ползва като "духалка" в смисъл, да й духа нещо, без значение, че темп. е достигната :)
Хехеее, :Drinks: Тя сигурно се надява и всяка вечер да се прибираш с заплата.......
Цитат:
Първоначално публикувано от
boiski
От каде да си дръпна едно ръководство за употреба на български?
Ако има и сервизно няма да е зле.
Намерих ръководството, вече не си спомням от каде и се опитвам да го кача но PDF файла май идва по-голям от разрешеното, за да може ако на някои му потрябват да си ги види.
Здравейте ! Съжалявам. че се намесвам в темата, но ...
От вчера и аз имам въпросното чудо на техниката.
Лошото е ,че в хола имам Дайкин 50GV и сравнението с новия е ..... зле за Фуджицу.
При зададени 25" Дайкина духа топло а Фуджито хладно. За квадрати няма да говоря 35 към 14.
Склонен съм да обвиня монтажа , въпреки че и двата ги монтира една и съща фирма.
Нямаше манометри, бутилки с фреон, вакумиране .... или поне аза не видях - външните тела са върху покрива - 6 метра тръбен път.
Така ли ще е или да викам момчетата да мерят?
Така е много общо.Дай някакви характеристики на помещението, настройки на машината.Не би следвало да има никакъв проблем с това помещение, колкото и да е студено.
А какво се случва при настройка на 30 градуса на фуджицуто? Дайкина има много голям минимум и може това да те бърка. Или стаята да е топла и затова да си намаля мощността
Благодаря момчета! Ползвам Дайкина трета зима. Знам какво е топло от климатик. На работата имаме 18 Хаиер. Топли, като Дайкина. А Фуджицуто тръгна добре ,като го оставиха на 30" , ама като го смъкнах на 25 и хладничко ми се стори. Стаята е малка. С радиатор на 1 е по топла (1KW ) ili pone kolkoto s klimatika na 25". Ще премеря температурите на изходящия въздух. Само да ме ориентирате, какви трябва да са! Климатика не бръмчи. Външното тяло е до Дайкина и е съвсем малко по-шумен въздуха от перката. Има и той тампони. Сняг върху, под и до него няма.
Най-вероятно ти е топло помещението, достига бързо температура и само върти турбината.