Здравейте, на 02.06.2009 г. ми монтираха въпросния климатик от "Булклима" в Бургас. Три години климатика работеше без проблеми до преди седмица, когато забелязах виене от външното тяло.На 02.07.2012 г. (само месец след изтичането на гаранцията) позвъних на "Булклима" да дойдат да видим какъв е проблема. На 05.07.2012 г. техниците установиха, че виенето идва от мотора на вентилатора (вентилатора е Panasonic MFE-12ROM) на външното тяло, което е капсуловано и трудно подлежи на ремонт и най-добре е да се смени с нов. От "Булклима" направиха запитване за цена на вентилатора в представителството на FUJITSU-GENERAL и от там отговориха, че цената на нов е 500 лв., а за да ми рециклират моя искат 180 лв. но можело и да не стане. Аз съответно отговорих, че не е нормално един месец след гаранцията климатик за 1800 (към 2009г. с монтажа) да се повреди и след като имат претенции да са престижна марка е нормално да поемат ремонта или поне част от цената. От FUJITSU-GENERAL отговориха, че ако гаранцията е изтекла проблема си е мой. Съответно аз изпратих мейл до официалния сайт на FUJITSU-GENERAL GROUPс описание на проблема и отговора на българското им представителство. Между другото в този документ от 2011г. http://airclim.com.ua/userfiles/file...jitsu_2011.pdf на 110-та страница цената на вентилатора е 109 Евро (нашите тарикати май са малко нагли)! Цената на компресора който за сега е здрав(пази Боже да се повреди!) била около 1100 лв. Имам още 2 климатика General дано да нямам проблеми с тях, че нещо се разочаровах от прехвалената "плазма"(компресор Toshiba, вентилатор Panasonic - все едно е събиран в някой китайски гараж). Като ми отговорят от производителя ще споделя решението на проблема. Лека вечер на всички.