Здравейте!Дали някой има впечатления за работата през зимата на 12LKC?Може ли да се направи сравнение с 12LLC,като по-нов модел,който не е работил в наши зимни условия!Благодаря ви!
Преглед за печат
Здравейте!Дали някой има впечатления за работата през зимата на 12LKC?Може ли да се направи сравнение с 12LLC,като по-нов модел,който не е работил в наши зимни условия!Благодаря ви!
Няма впечатление още за модела LLC тъй като още не е призимувал ,но все си мисля че от Fujitsu и компания няма да пуснат нетоплещ климатик.
Пускали сме ги само за тест след монтаж на студено и топло ама при външна темп. +19 гр. всеки духа горещо.Ние ги слагаме в помещения до 20м2.Иначе аз имам и 12 LKC и съм доволен.Ако се чудиш кой от 2-та да вземеш 12LKC е по-добрия вариант.
Eто как изглежда LLC-то:
Благодаря ти!За 50лв. повече в полза на по-стария и явно доказал себе си модел!Почти бях готов да взема по-новия модел,но се нуждая само от отопление !И сега сьм 50/50!!!
Колко е голямо помещението в което ще го слагаш?
Само да добавя ,че външното тяло на LLC е с топлообменник и половина (LKC си е с двоен) другото което не е в полза на LLC компресора е друг външната перка не е DC и вътрешното тяло е с единична клапа-доста орязан модел!
... От тройката са решили да се пробват докато не остане мед във външното тяло. Очаквам новия модел да с топлообменик, колкото парно на кола. След това ще му сложат нагревател и ще се продава като Нордик!
:)):)):)):)):));)
Здравейте отново!Отворих тази малка дискусия,защото преди месец ми откраднаха климатика от кьщата в Симеоново!Всичко беше свалено- до дюбелите на стената на вьтрешното тяло и само стойките на вьншното!С климатика взеха и дистанционното с всички документи-гар.карта,фактура,инструкцийте и т.н.Панасоника беше 9 инверторен и през най-студените дни на миналата зима ок.-20гр.С си работеше без да се замисли,без да замрьзва и си поддьржаше едни нормални +20гр.С.Не беше от скьпите модели-ок.800лв. без монтаж.
Здр. аз съм със LLC за сега съм доволен от него, но има един малък проблем с него като си направи нужната темп. и спира за момент от порядъка на 3-5 мин. и после почва да работи, но духа едно хладно и не спира да работи или друго казано работи без прекъсване, не знам какво му става.
нищо му няма, обдухва си датчика.Чака да падне още температурата за да включи компресора.
Така работят инверторите ако искахте да спира трябваше да си купите конвенционален модел.
той така хаби мн ток
В грешка си така пести ток.Поддържа с минимална консумация зададената температура.
и какво искаш да кажеш 4е по този на4ин като работи без да спира хем подаржа температурата постоянна която съм му задал хем хаби по малко ток . не6то немога да го разбера с това постоянно духане и на двете тела ладето работят. И друго на какво е добре да го държа на автомати4ен режим или на определена скорост.