За мен не е нужно вече съм го снимал и утре мога да сложа снимка.
За мен не е нужно вече съм го снимал и утре мога да сложа снимка.
И аз тези дето съм ги отварял от любопитство /12 LMCA/ са си били с 2-ен топлообменик на външното тяло.
И какво значи тази снимка, обяснете на невежите. Предполагам това е двойния топлообменник? А старото така ли е, и това че е двоен добре ли е?
И при LEC е двоен но понеже се спекулира със това че новия бил по лек от стария по лек е защото вместо метално тялото е пласмаса.
Прикачен файл 10923Да двоен е.Немога да се сетя първия монтаж на тази серия дали не беше 9ка защото съм 100% сигурен,че е с едноредова пита или една и половина но за това нямаше как давидя само горната част на питатавиждах!Грешката е моя,може да читав модела,имам надежди!
Хей приятели, не е много студено на вън, но си мислех да споделя впечатления. Тъй като бях започнал темата с разликата м/у двата модела на Фуджи, намирам разлика, че по-новия си прави конденз и капе от тръбите, докато стария не? И двата работят едновременно и топлят целия апартамент на еднакви условия и настройки, но ей на разлика. Тъй като не съм на ясно признак на какво е това? Естествено, че са два различни уреда, но си мислех да се притеснявам ли, че LKC-то не капе?
Капе от тръбния път ли как на отопление ще капе от тръбите?
Тази тръба я разкарай че ще береш ядове като стегне студа. А това че капе значи е по натоварен евентуално.
Тази тръба е за по - топли страни където не се зорат толкова климатиците и температурите не стигат до 0 и под 0.За нашата страна и климат тази тръба НЕ СЕ СЛАГА ,защото се затапва и климатика не може да се източи при дефрост и почва да прелива и да трупа лед по питата което не е добре за машината.Иначе това че капе не е проблем просто си обезскрежава супер нормално е,при магливо време се случва многобройно поради високата влажност на въздуха.Би било проблем ако не може да си обезскрежи хубаво и почне да трупа лед ,тогава трябва да се притесняваш,и да викнеш професиналист за консултация!