Излезе новият icq lite. Най-сетне евреите да направят як icq клиент. Всъщност може и американците от AOL да са го направили.
http://www.icq.com/groups/index.php?...42571&jump=end
Излезе новият icq lite. Най-сетне евреите да направят як icq клиент. Всъщност може и американците от AOL да са го направили.
http://www.icq.com/groups/index.php?...42571&jump=end
Кое му е якото? Тествал си го или само картинки си гледал!
Неслучайно сложих линка към icq lite групата, там поне има два полезни коментара.
Линк към страницата с icq lite още не е изложен на icq homepage-a.
Тествал съм продукта и твърдя, че работи прекрасно и за разлика от QIP с icq lite
могат да бъдат провеждани и видео разговори. Използват се изцяло нови неизвестни на
автора на qip (по негови думи) snacs в новия lite.
Уместно е по мое мнение да се коментира нещо, след като се ползва.
Аз лично кусури не открих.
При това се касае за официален продукт. Липсва какъвто и да било риск от отрязване на
достъпа до icq сървърите, нещо което се случва на неоторизираните icq клиенти.
Абе всеки да си ползва това, което го кефи. За мен qip си е софт, който бе добър през 2005,
но през 2008-ма не е твърде актуален.
За мен и през 2005-а и през 2008 актуалния софт е миранда... Трябва да ползвам едновременно служебно icq и msn и не понасям 2 отделни програми, така че... изборът е силно ограничен...
Та еднопротоколен клиент да ме впечатли... просто няма с какво.
Още повече на шотовете гледам бар за реклами най-отдолу...
Ако това не е кусур.. не знам кое е, та ми е странно как така не си открил никакви кусури.
При мен няма реклами
А и темата не беше "Как да впечатлим owner-a на setcom", нито "Мултипротоколността е начин на живот", а по-доброто icq
Чрез icq plugin-а на мириндата не съм провеждал video разговори.
Това с какво трябва да впечатли обикновеният потребител, който използва icq, за да си разменя съобщения 9.3Мб е ехе-то. сигурно като го инсталираш ще лепне едно 50 на хард диска. За справка мирандата със всичките ми добавки е около 10МБ и 20МБ потребителски файл с логове, който е от около 6-7 години. А имам си и такава на USB картата, нито иска инсталация нито нищо.
Добавям: Аз не съм админ само нормални потребителски права имам. Смисъл във видео разговорите не виждам аз. Най-вече като се знам как стоя пред компютъра не мисля, че е желателно някой да ме гледа.
То затова човек е добре да пробва, преди да използва думата "сигурно"
Е ... what the fuck is going on?
Както казват американците.
Какво означава това? "Новото по-добро icq" ?
Според мен, не.
Отделно от това, ИЗРИЧНО МУ УКАЗАХ да не ми инсталира никакви shits в браузъра, и по никакъв начин да не обвързва системата ми с ICQ search engin-a.
Направи обратното, инсталира ICQ search бара, както и направи ICQ search engin-а default, измести google.
Трето, инсталацията по подразбиране е на руски език, като същия [руски] е и по подразбиране.
English е опция след инсталирането.
Нямам нищо против руския език, но ... има определени неписани стандарти, които трябва да се спазват.
Невероятно тъпо изпълнение, не е истина.
Моля, давайте мнение само за изпитан от вас софтуер. Лично по възможност.
Освен това.
Значи ... казал съм да не ми инсталира ICQ toolbar-a, инсталира го.
Казал съм да не ми прави ICQ search engin-a default, направи го.
Давам uninstall на ICQ toolbar от менюто Plugins на Firefox ... "Добре, ще се деинсталирам след рестарт на браузъра".
Рестарт на браузъра и хурки, toolbar-a си е там. ICQ engin-a също.
Uninstall на ICQ toolbar от Control Panel. Отново хурки, пак е там.
Uninstall на ICQlite от Control Panel.
Едва след това Uninstall на ICQ toolbar и то от меню plugins на браузъра даде резултат. След рестарт на браузъра.
ICQ engin-a си е там.
Дал съм език на клиента English.
Давам Uninstall и деинсталацията минава на руски.
Е? Това какво е?
ICQ ползвам от първата година на издаването му. Като концепция - много добре, като реализация още в самото си начало - гола вода с 2 бучки лед.
Но той и първоначалния замисъл на еврейте беше, да натрупат колкото си може повече 'потребители' (аналогия с нашите мобилни оператори), за да могат да шитнат продукта си на максимална цена.
Да не ви разправям какви кючеци са били, когато успяха да излъжат AOL да ги купи.
Та ша ма прощаваш, reason, ама само доброто възпитание ме възпира да ти кажа **** ** ** ****** 'новата' Lite версия
Не Black Adder, не ще да са били кючеци.
Нещо такова ще да е било:
YouTube -The Jewish Dance
Абе аз го ползвам, добро е, кефи ме, icq lite си има всичко.
Е какво ми има на country-то, което не му харесва на Lite, Ru-boy?
По DNS-a преценява кой ми е доставчика?
Е ако тук, където съм "не са подходящи" клиентите на Lite, къде ще са, в Нигер ли? и
Ако има някакви ограничения, регионални, не е ли редно това да е указано?
хаха, Malone&Co, lite-чето е за ценители. Подай жалба в комисията по дискриминация
На който му е дървено, да не го ползва. При всички положения ICQ 6 е доста по-дървено и тежко, а пък да не споменавам колко бъгаво.
Иначе lite-чето по мое мнение е доста успешен опит да се задържат разбягващите се прецакани от AOL icq потребители.