Здравейте, имам въпросния модел климатик от около година. През лятото в режим на охлаждане нямаше проблеми. В режим на отопление като го настроя на 21 гр. и най-ниска степен на вентилатора успява да ги поддържа при постоянна работа. Но ако искам бързо да затопля помещението от 21 на 25 гр. включвам турбо режима или увеличавам силата на вентилатора на 75% или 100 % и климатика почва да духа хладен или съвсем леко затоплен въздух. За сравнение съм опитвал при други климатици в съседи и на работата и знам каква гореща струя въздух излиза от тях при същите настройки (25-26 гр. и силен вентилатор). По този повод извиках техници от фирмата да го проверят, мериха налягане на външното тяло, мериха температура на изхода на вътрешното тяло, казаха че всичко е наред без да ми кажат какви стойности точно измериха и си отидоха. Питането ми е каква трябва да е температурата на изхода на вътрешното тяло при отопление на 26 гр. и какво трябва да показват манометрите които се закачват на външното тяло, за да знам като дойдат след 1 месец за профилактика какво да гледам и да се уверя сам, че показателите са в норма.