Здравейте, от къде във Варна да си купя FUJITSU 12LUCA ,от официалния представител / Булклима/ или друг вносител / Термо-клима/ ? И каква е разликата между FUJITSU ASYG12LUCA и FUJITSU ASHG 12LUCA ?
Здравейте, от къде във Варна да си купя FUJITSU 12LUCA ,от официалния представител / Булклима/ или друг вносител / Термо-клима/ ? И каква е разликата между FUJITSU ASYG12LUCA и FUJITSU ASHG 12LUCA ?
Отиваш на сайта на FUJITSU GENERAL (EURO) GMBH, EUROPE & C.I.S. Там ги има дистрибуторите в цяла Европа. Отделно от това на сайта на всеки български дистрибутор, са дадени дилърите в цялата страна. Във Варна си има достатъчно дилъри ,така че имаш богат избор.
Проблемът е точно в големия брой дилъри, на кого да се доверя?
Този пост е редактиран от avenger; 15-09-16 в 22:31.
И аз реших да се сдобия с General Fujitsu 12LUCA, и го поръчах в понеделник от една фирма (умишлено не цитирам имена), тъй като имат дистрибутор в Смолян и той да си го монтира и поддържа и т.н.... Да, ама не...
След като до четвъртък не дойде нищо освен автоматичния мейл с потвърждение че съм пратил поръчка, се обадих на друга, където само след 4 часа ми върнаха телефонно обаждане и ми обясниха, че въпросния General Fujitsu е изчерпан в цялата страна, и ми предложиха FUJI ELECTRIC 12LUC. Не знам дали имат някаква съществена разлика, освен надписа и 30лв, по изнесените данни в сайтовете, че и по снимки са 1:1...![]()
Нямат разлика...еднакви са.Цените на (Фуджи)от вносителя Темпекс са винаги една идея по-ниски от останалите които предлагат Дженерал и Фуджицу.Взимай без да се притесняваш.
Този пост е редактиран от avenger; 17-09-16 в 21:25.