Отговор: Консумация Fujitsu 12 LMCA
Цитат:
Първоначално публикувано от
bate tedi
Здравейте,днес след като пуснах климатика и го настроих на 25 градуса ми направи впечатление че вдигна пикова консумация над 3000 вата.В стаята беше около 20 градуса.По документи ако не се лъжа пиковата консумация я дават около 1600 вата.Нормално ли е машината да се форсира чак толкова,макар и моментно?
Темата е малко стара,но при мен се случи същата работа.Преди няколко дни монтираха въпросния климатик.В началото е интересно и човек гледа колко г/д консумира.При мен при задаване от 19 на 24 градуса при отопление консумацията стигна до 3300w.След това го това го спрях от тока и след 5 минути го пуснах.Сега стига до около 1600-1700w,и при поддържане на температурата държи 300-400w,а преди рестарта около 800-1000w.
Зависи от външната температура.Колкото е по-висока и моментната консумация може да бъде по-висока.
Цитат:
Първоначално публикувано от
badr
Зависи от външната температура.Колкото е по-висока и моментната консумация може да бъде по-висока.
И при двете измервания температурата е еднаква.За 15-20 минути не вярвам температурата да се е променила.
По скоро проблем с измервателния уред другите стойностти са по нормални