Отговор: Първи впечатления от ASHG12LUCA
И аз обяснявам, че се форсирал малко. :) Вие сте си нон стоп на форсаж, как ще ме разберете.:)
:Drinks:
И ся кво - няма сделка, а много напъни имаше :(
Изпратено от моят HTC One_M8 с помощта на Tapatalk
Цитат:
Първоначално публикувано от
compiz
Моя не че го ползвам много, но не съм забелязал нито да дефроства излишно, нито да шуми външното тяло, нито да шурти. Тъй като имам парно сериозно се замислям да се разделя с него поради рядко ползване. Ако някой има мерак да пише на ЛС.
Защо го взе тогава?
- - - - - - - - - -
Цитат:
mkukas
Колегата го ползва "чат-пат".Явно гони голяма температурна разлика.
Все едно, тук всеки си говори едно към .....
Аха,:). Тестваме изкуственият интелект на гооглето.:)
Цитат:
mkukas
Не бяха много. Само един човек се свърза с мен - ponyasd. Но искаше нещата да станат преди Коледа. Нещо което няма как да се случи поради една малка пречка.
Твоя работа, ама от тук насетне да плюеш по климатика ще бъде нелепо. Имал си опция да го махнеш, имаше и човек да го вземе. Нали така? А не го направи :) сори, но ...
Цитат:
babati
По-важното е, че машината топли
Това го казват повечето и е факт и дано всеки го и разбере!
Не се притеснявай. Вчера началника ми се оплакваше, че Nocria 18 му дефроства яко, на всеки час. Каза, че питата всеки път си е била сериозно заскрежена. Той, нашия я боднал в една къща, май е даже и без изолация и я напъва на 25 гр. задание в 50-тина м2.
Sent from my iPhone using Tapatalk
И нашия сигурно я пуска само вечерта за по 2-3 часа, като калорифер. Тя памън отвърне въздуха и off. Ма не става.
Климатика работи много добре, доволен съм. Започвам втора зима. Но може ли да се направи така, че като достигне зададената вътрешна температура да си вдига жалузите нагоре. Няма как да се сложи на друго място и ми духа на врата. Вдигнал съм жалузите малко по нагоре, но така топли по малко. Ако се пипне софтуера?!
Цитат:
kristofer73
... Ако се пипне софтуера?!
Как..?:)
Цитат:
mkukas
Твоя работа, ама от тук насетне да плюеш по климатика ще бъде нелепо. Имал си опция да го махнеш, имаше и човек да го вземе. Нали така? А не го направи :) сори, но ...
Всъщност ситуацията е съвсем друга. Пречката, която споменах, ще е в ущърб на купувача, така че човекът сам се е отказал на този етап.
Колкото до машината. Добре работи, хубав климатик е, но определено не съм привързан към начина му на работа, както към DIAMOND и 12LSR. Безразлично ми е, така че нищо не окончателно.
Разбрах, milanov, щом не може, здраве да е.:)
Цитат:
kristofer73
Но може ли да се направи така, че като достигне зададената вътрешна температура да си вдига жалузите нагоре. Няма как да се сложи на друго място и ми духа на врата. Вдигнал съм жалузите малко по нагоре, но така топли по малко. Ако се пипне софтуера?!
Хм, в темите за Митсубиши искат да не им мърдат клапите при OFF, щото им бръмчали моторчетата.