Отговор: Новият модел на триото KGTA
Минимума си е наред, вие си мислите, че трябва да е един и същ до -30.:))
Цитат:
Първоначално публикувано от
Aleksandars
Има, ама са на 100V...
е да де :)
Цитат:
mimojef
и на 220 има.
Само на хартия.... и в сънищата Ви.... Покажи ми машина на 220 волта с такива параметри...?! Отоплителна мощност: 7.1 kW (0.2 ~ 10.1), 24232 BTU (683 ~ 34471)
Цитат:
Aleksandars
Само на хартия.... и в сънищата Ви.... Покажи ми машина на 220 волта с такива параметри...?! Отоплителна мощност: 7.1 kW (0.2 ~ 10.1), 24232 BTU (683 ~ 34471)
Ако сервизните на Европейските започнат да ги пишат в стила на Японските, ще се получат същите минимуми.
Знае се, че по сервизно КГТА отдава минимум 0.9kW с консумация 0.25kW при +7 външна и максимална степен на турбината. Както вече стана ясно машината може да топли с консумация много под 250W, както и със степен на турбината много под максималната.
Предвид горните факти изчисленията ще покажат стойности на минимум топлоотдаване близки до показаните от теб.
"Вярваш ли Маро в магии...."
Изпратено от моят Mi Note 10 с помощта на Tapatalk
Цитат:
Aleksandars
Ето ти:
Японец с Отоплителна мощност: 7.1 kW (0.2 ~ 10.1) < 2 х 09KGTA.
При втория вариант комфортът и ефективността при максимално и минимално натоварване ще са много по-високи, а разходът на ток и шумът много по-ниски, в сравнение с японския метод за отопление на цялото жилище с 1 климатик.
Цитат:
mimojef
Няма магии, а сънищата са реалност. :)
Трябва ли (пак) да качвам клип за да видиш как цял ден Дайкина ми работи със 115W, 28С изходяша, 1-ва на турбината и поддържа 22С в стаята.
Мислиш ли, че в този режим на работа, топлоотдаването му е 1,3kW както е по сервизно?
Аз не мисля.
По подобен начин работи и кгта и не си вдига минимума при отрицателни температури. Който иска да вярва нямам причина да си измислям.
Изпратено от моят JSN-L21 с помощта на Tapatalk
Цитат:
dimitrin6405
По подобен начин работи и кгта и не си вдига минимума при отрицателни температури.
Знам. За това дадох пример по горе с КГТА.
Цитат:
dimitrin6405
Който иска да вярва нямам причина да си измислям.
Аз ти вярвам, но явно някой (не визирам никого) имат интерес хората да вярват, че това ти твърдение е сън, ти да бъдеш обявен за вещер и най-добре да бъдеш изгорен на клада. :))
Цитат:
mimojef
Знам. За това дадох пример по горе с КГТА.
Аз ти вярвам, но явно някой (не визирам никого) имат интерес хората да вярват, че това ти твърдение е сън, ти да бъдеш обявен за вещер и най-добре да бъдеш изгорен на клада. :))
Така е аз не съм от знаещите , те знаещите знаят много повече за този климатик от мен, нищо че не са го виждали как работи.
Има ли някой с преки впечатления за ASHG09KGTA в спалня, който се използва за отопление? Смятам да сложа един такъв в 15 квадрата спалня.
Имам 12-ка KGTA и мога да ти кажа че не съм доволен толкова.Старите модели General бяха изтребител.Новите стават само за украса:)
Цитат:
BULLDOG
Имам 12-ка KGTA и мога да ти кажа че не съм доволен толкова.Старите модели General бяха изтребител.Новите стават само за украса:)
Би ли споделил какво не ти харесва, спрямо предходните модели?
Цитат:
BULLDOG
Предполагам, че колегата иска гореща струя, придружена с висок минимум и работа на on-off, както работеха старите модели на фуджицу, но КГТА не работи по този начин.