Отговор: Японско Fujitsu Nocria
ГРЯХ ми на душата,но изглежда много ЕВТИНО(не визирам цената му,която не знам)...........дано има зима и ме опровергае.надявам се колегата не ми се обижда за първичното ми мнение.
Цитат:
Първоначално публикувано от
DUNDURMA
ГРЯХ ми на душата,но изглежда много ЕВТИНО(не визирам цената му,която не знам)...........дано има зима и ме опровергае.надявам се колегата не ми се обижда за първичното ми мнение.
Няма място за сърдене. Не сме производители, само пускаме техниката в употреба. В другата стая сложихме старо Митсубиши от 2005, честно казано след няколко минути, запали чергата! [emoji38]
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...0dc724a0a0.jpg
ivan74, от теб само монтажа ли е или и доставката на машините?
Истински звяр. :)
Година на производство : 2018~2019
Категория : Инвертор
Цвят : бял
Напрежение : 100V 50/60 Hz
Фреон : R 32
Параметри на климатика при 35°C външна температура :
Охладителна мощност : 2.2 kW / 0.8 ~ 2.7 /
Консумация : 555 W / 170 ~ 800 /
Параметри на климатика при 7°C външна температура :
Отоплителна мощност : 2.2 kW / 0.8 ~ 4.1 /
Консумация : 465 W / 160 ~ 1345 /
Параметри на климатика при 2°C външна температура :
Отоплителна мощност : 3.0 kW
APF 5.80 /годишен коефициент на енергийна ефективност/
вътрешно тяло размери : 280 × 790 × 200mm 7 kg
външно тяло размери : 541 × 663 × 290mm 22 kg
Цена : 1279 лв.
Машината е на клиента, стаичка 10м2.
Изпратено от моят MI 8 Lite с помощта на Tapatalk
"Животно" направо ,1кВ надолу от моята 22ка ( и по 6-7кг на вътрешно и външно тяло ) а тя беше под средния клас преди 6-7г .. дано да няма самопочистване на филтрите че ще се види в чудо собственика ,има да чете йероглифи ..
Цитат:
Alexi
"Животно" направо ,1кВ надолу от моята 22ка ( и по 6-7кг на вътрешно и външно тяло ) а тя беше под средния клас преди 6-7г .. дано да няма самопочистване на филтрите че ще се види в чудо собственика ,има да чете йероглифи ..
Щом филтрите са едри, едва ли има самопочистване. А и това си е базов модел-личи и по цената, която всъщност е много добра за такава нова машина.
Съсипаха я тая държава!
Изпратено от моят SM-G975F с помощта на Tapatalk
Цитат:
ivan74
едва ли дори може да се мисли за сравнение между двете машини
- - - - - - - - - -
поглеждайки отново таз НОКРИЯ,смело мога да твърдя,че по-грозна и постна ЯПОНКА не съм виждал(ако е японка де)
Идеята на темата, беше да покажа машина от Япония, която повечето от Вас никога няма да видят на живо, освен тук във форума.
Ако не се приема добре, мога и да не пиша. [emoji848]
Ванко, не си ли забелязал тенденцията, че във форума в последно време, пишещите са няколко на брой, "специалисти климатичари", за които подобни неща са все едно им показваш "дяволско изчадие"....Хич да не ти дреме, важното е човека на който си монтирал да е доволен....А той ще е доволен.
Цитат:
ivan74
Идеята на темата, беше да покажа машина от Япония, която повечето от Вас никога няма да видят на живо, освен тук във форума.
Ако не се приема добре, мога и да не пиша. [emoji848]
Благодарим ти за което! Не се впечатлявай и продължавай да споделяш. Хубаво е човек да има по-голям кръгозор.
такива климатици е по-добре да не се показват... и да не се пише за тях...
супер е подвеждаща темата : влизам да видя нещо интересно, а то ... курник... жалко.
но и кофти рекламата е реклама.
На мен ми харесва презентацията на японката. Хубаво е да има повече такива презентации, ако може и снимки на външното тяло отворено.
Май угодия няма...
Хибава си е машинката за цената! (и за помещението)