На роторен компресор, да се счупи скрула. Странна диагноза от абсолютен аматьор. [emoji848]
Изпратено от моят MI 8 Lite с помощта на Tapatalk
Благодаря..не нямам това предвид.....извинете ,моля говорим за предположения ,а не друго....
На ниско квалифицираните кадри, обикновено им бяга фреона и после набеждават всякакви други компоненти от системата. Не става с предположения, а с инструменти и работа. Бориш се с проблема, докато се разреши. Ако нямаш необходимата квалификация, викаш на помощ ,някой дето разбира. Тук през компютъра, няма кой да помогне!
Счупен скрол на роторен компресор - зле е, но поправимо. Виж ако скъса колянов или разпределителен вал, тогава вече е фатално.
- - - - - - - - - -
След като климатикът ти е гаранционен, защо "майсторите" не ти смениха неработещото външно тяло с ново, а старото да си го вземат и да умуват какво му е, колкото искат.
Този пост е редактиран от Jack Krauser; 08-12-19 в 19:49.
Не се ли ориентираха по лампите на вътрешното тяло? Правилната работа е - ако техниците не разбират/не знаят какво да правят да свалят външното тяло и да го носят на който разбира в сервиза им.
Не е хубаво да се излагаш пред клиенти.
До колкото разбрах нямало индикации за грешка/и/ на вътршното тяло...!
"Счупен скрол на роторен компресор" .... явно има все пак такава повреда...!
Ще взимат и вътрешното тяло окончателно ...!
Какво се прави в този случай с тръбния път ....нов ли да е ,стария почиства ли се някак....?
Той какво може да направи човека. На саморазправа ли да тръгне. Ако е в гаранция, други майстори не може да търси.
...по описаната ситуация- чурук е работата...води къде 'параграф 22'- кьор сокак
...
Този пост е редактиран от teon; 10-12-19 в 20:58.
"Счупен скрол на роторен компресор" .... явно има все пак такава повреда...!" ---- "РАЗВАЛЕН ТЕЛЕФОН" явно не съм разбрал ..!!!
Казали са ми - съмнения за "счупена пружина на клапана"......
Двете тела са в София...но още няма диагноза.Ако се окаже това дали ще ми сменят само компресора,цялото външно тяло,ще го отремонтират!?!?!Прочетох за проблемите ,които съществуват по отношение ремонт на компресора /рязане,пробиване ,стружки ,масло ,евентуално прегорели кабели.../ Как процедират при подобен проблем....!?
Този пост е редактиран от АНГЕЛ ГЪРНЕВ; 12-12-19 в 17:08.
За тяхно голямо съжаление клапанът изобщо няма пружина.Да пробват с друго предположение, може да уцелят от 3-тия път.
В твоя случай щом казваш, че компресорът тръгва за малко и спира, вероятните причини са две
- повреда в инвертора
- повреда в компресора
Ако има достъп до външното тяло, около 10-15 минути са необходими за да се установи в кое от двете е причината.
Само глупости се плещят....
Изпратено от моят K9 с помощта на Tapatalk
Не ми се вярва да искат да се набутват да свалят двте тела,че да ги пращат някъде след което да ги монтират отново ,ако не са направили съответните замервания на място....
"компресорът тръгва за малко и спира" това се случи само веднъж за има няма две минути и то на втория оглед....самия компресор работи има консумация ,но не се развърта/форсира ... и т.н.
Добре и защо да не е пружина и клапан ,като на снимките на роторните компресори /нали е такъв/ има един палец ,а отзад пружинка.....
Аз не се бия това да ми е проблема и съм вързан така да се каже....но ми звучи логично и се хващам за това. http://www.service-ruse.eu/forum/top...um=2&topic=318 не знам дали е разрешено да правя препратки към друг форум !?!?
Благодаря
Дано не се окаже мнго чел нищо не разбрал![]()
Този пост е редактиран от АНГЕЛ ГЪРНЕВ; 12-12-19 в 18:14.