Toчно,това трябваше да се препоръча на и на ''Rado Smilkov'' ,който една година твърдеше за някакви умопомрачителни разходи на климатик,без да се обърне към фирмата.Накрая...,кой знае,като няма интерес към темата и той се загуби.
Toчно,това трябваше да се препоръча на и на ''Rado Smilkov'' ,който една година твърдеше за някакви умопомрачителни разходи на климатик,без да се обърне към фирмата.Накрая...,кой знае,като няма интерес към темата и той се загуби.
Със сигурност е различен.И аз накрая като ББ се пошегувах с едни ''стойности''.Даже не погледанх коментариите,те тук са ясни.
Не ми са интересни замервания ,които за някои модели преминаха над максимумите.Други пък направо взеха да гърмят.Интересно защо само в България се случва и все във форума.Като чете човек други медии,други неща пишат.
Да е жив и здрав.
Човек пишеш пълни глупости... Защо реши, че Велев е научил случайно от форума? Откъде знаеш, че не съм се свързал с него и не съм го информирал? Не съм му звънял а пратих съобщение във форума.
Освен това никъде не споменах първоначално, че климатика е взет от Велев. Защо трябва да занимавам човека да бие 50 км за оглед като мога да получа мнения първо от форума?...
Климатика не е произведен от него, няма вина, че е започнал да трака, свършил си е работата по монтажа. В тази група се коментират проблеми свързани с марката, ако не се лъжа...
Този пост е редактиран от dodo2000; 15-06-20 в 21:11.
Ами няколко поста по-нагоре го е написал човека? Не съм хвърлял боб.
Както и да е... няма за какво да споря с който и да било. Който не иска или не може да помогне не знам защо е необходимо да коментира. Като гледам 90% от мненията в темата ми не помагат с нищо.
dodo2000, извикай Velev да го погледне ако е гаранционен, не го човъркай.
И аз помислих м/у другото, че си искал да му спестиш разхождането, ако е нещо дребно, но явно е трябвало да му звъннеш.
Малко “развален телефон” се е получил и гледай какво става.
Поредни казус в който е споделен проблем и не е споменато какво е решението.
За да е полезен форума за другите потребители. Не за друго.
За потребител с толкова стаж би трябвало да си наясно, че това не форум за взаимопомощ, а бизнес платформа.
Ми то "решението" си е написано - викай техник. За огромната част от потребителите това е "решението". При гаранционни машини е задължително. Ако някой може сам да се оправя, няма да има нужда да пита по форуми.
Извън темата:
the inquirer, във форума е пълно с "безполезни теми", а за безполезните "драсканици" на някой потребители нищо няма да кажа. Потребителя сам решава как да постъпи с машината която притежава, а дали ще даде информация тук, отново решението е негово.