Отговор: ASYA12LKC некоректна температура
колега ти сякаш си нямал Фуджицу .. климатика винаги прехвърля заданието с 2 градуса преди да изключи ,това е нормалната му работа
Цитат:
Първоначално публикувано от
Alexi
колега ти сякаш си нямал Фуджицу .. климатика винаги прехвърля заданието с 2 градуса преди да изключи ,това е нормалната му работа
Демек ако искам 24, трябва да дам 22. Ако искам 23 - трябва да е настроен на 21? Иначе от 10 години ползвам Fujitsu, явно сега чак ми прави такова впечатление, откакто имам дигитален термометър.
Аз затова не слагам ватметри и термометри. Увеличавам и намалям от дистанционното, докато ми е комфортно на мен, а не на термометъра.
Цитат:
vankatalp
Демек ако искам 24, трябва да дам 22. Ако искам 23 - трябва да е настроен на 21? Иначе от 10 години ползвам Fujitsu, явно сега чак ми прави такова впечатление, откакто имам дигитален термометър.
прочети пак внимателно какво съм написал .. "преди да изключи" - климатика ще работи на минимума ,и ако той е достатъчен само за 22° ще поддържа толкова .. ако идва в повече ще ги прехвърли с до 2 градуса - това е алгоритъма ..
Да бе, ние нямаме фуджитсута...:wink:
Цитат:
mimojef
Топлото време.
Да, може и това да е - супер променливо - топло през деня, вечерта студено. Още не съм свикнал на новата машинка, днес му е ден 1 след монтажа.
- - - - - - - - - -
Намерих на КЕТА-та меню от което се прави корекция на датчика, дадох му -2 градуса и би трябвало вече на 24 да прави 24, преди на 22 правеше 24. Довечера ще го тествам.
Днес промених стойността, зададох му -2,5 градуса и при задание 24 прави 24 стайна, дано се задържи така.