Здравейте! От 4 години съм щастлив притежател на въпросният климатик. Винаги когато захладнее повечко си оставям климатика да работи постоянно, като през деня му свалям градусите. Преди 2 дена се прибрах и останах учуден, в стаята температурата беше 16,8 градуса а климатика работеше на слаби обороти на вентилатора. Помислих си , че тъкмо се е размразил и единственното което направих беше от дистанционното да задам 24 градуса и максимален вентилатор. За съжаление се оказва, че завалията си държи оборотите на вентилатора на минимална степен като само от време на време ги пуска за малко на максималните след което пак ги сваля на минималните а въздуха който излиза от него е сравнително хладен. Тъй като силата ми въобще не е свързана с подобен род техника да ми препоръчате някой читав сервиз във Варна който може да ми помогне топлото да дойде пак при мен
П.С. Приятел който се занимава с климатици дойде и видя ,че фреона му е в норма и че питите са му чисти и до там. В същност първоначално се подлъга като каза ,че налягането е малко около 15 бара и доля с фреон след което климатика отказа въобще да топли, при връщане на фреона колкото си е поне излиза някакъв затоплен въздух от него. На охлаждане машината си работи.
Предварително благодаря на отзовалите се.