Колеги таймер ми мига 14 пъти а на външното тяло светят диодите 2 3 и 4.. едно не свети .. по сервизно това означава грешка в епрома
Някои има ли ром файл на въпросния епром за да го препрограмирам .. Благодаря ви !
Колеги таймер ми мига 14 пъти а на външното тяло светят диодите 2 3 и 4.. едно не свети .. по сервизно това означава грешка в епрома
Някои има ли ром файл на въпросния епром за да го препрограмирам .. Благодаря ви !
Колеги никои ли неможе да помогне.. въпросния чип е на външното тяло ... модела на чипа е 93с46 ... никой ли няма дъмп за този модел машина ?! :S
попитаи ето тука http://www.tehcomservis.com/forum/forums.php?forum=2 може някои да има свален дъмп но по принцип на hayrite им избива ipm ако се окаже че е тои пиши дати пратя саит от кадето даси купиш нов имат почити всичко за тези модели
Благодаря колега.. търся все още ! Програмирал съм паметта утре ще тествам и ще пиша какво е станало по въпроса ! 10х
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1302627869[/time]_________________________________________________
А компресори имат ли защото имам клиент с такъв климатик и изгорял компресор.. но доста хора ме убеждаваха че на тези хайери не било добра идея да се смени компресора.. и че дори IPM-а ако подкара компресора не работел нормално ... ?Първоначално публикувано от turboie
Компресори нямат ако смяташ да търсиш такъв по добре попита при вносителя роял електроникс И аз сам чувал такива неща че не варвят с всякакви компресори но важи и за други марки климатици просто има разлика в честота и напрежението при различните апм Но при инвертор смяната на изгорял компресор си е рисковано
Машината отново не тръгна... интересното когато я включа е че вътре когато мига таймера 14 пъти оперейшън свети и след един цикъл мигане на таймера спира да мига... .... а в сервизното не се споменава дали трябва да свети оперейшън или да не свети когато мига таймера за грешки и дали трябва след първото мигане 14 пъти да има лека пауза и отново да започне да мига както на много други климатици...... другото странно нещо е че външната платка активира бубината.... но си светят лед2 лед3 и лед4 и нищо не става... до век и веков си седи така климатика... аман от тия инвертори
Подобен проблем със същият модел само дето вън свети лед 1 , таимер мигва един път и описва грешка номер 1 trouble of module. Някой да има идея кой модул имат предвид и какъв точно може да е проблема ?