Отговор: HAIER Flexis AS35S2SF1FA
След on/off плавно и безшумно ли се развърта турбината на вътрешното тяло или се форсира веднага при тръгването.
Няма форсиране, отива си на зададената скорост, ако имаш предвид ауто фан - ако искаш ще тествам.
Забравих най-важното:BigGrin. Няма паразитни шумове от турбината, нито пък шуртене/кипене/ бълбукане на фреон.
Ако нагревателя в тавата действително е 300W и работи постоянно търси някак да го управляваш.
Толкова е. За момента, поне във Варна, под 1 градус, я има 20 дена за целия сезон, я не, така че не ми е толкова зор.
С тези 300вата и 500вата на които работи на минимум предполагам че топли като радиатор!Добре е да му засечеш разхода на ток и да го споделиш
Действително топли като радиатор. Консумацията съм я написал в първия пост, но пак казвам тази стая е много студена и го ползвам само докато спя.
Най тихата степен на вентилатора предполагам е с нищожен дебит. На другите степени как е като шум?
Грехота е според мен този нагревател от фурна да ти биче постоянно под 1°
С този голям топлообменник едва ли ще му е проблем и без нагревател.
Аз веднага бих му сложил копче ако софтуера го позволява.
Ако случайно след изключването на нагревателя даде грешка бих го преместил в стаята. 300W са си това.
Но аз съм си аз а Ти си си ти.
Машината ми харесва и ако не и стържат клапите при ОН/ОФ ще е супер.
Цитат:
Първоначално публикувано от
mimojef
...Ако случайно след изключването на нагревателя даде грешка бих го преместил в стаята. ...
:))Това ми хареса..;)
Е ко?
Вкарвам го без да се замислям.
300 вата тия не се шегуват .. то ще се запали тавата
Подгрева на тавата на климатика HAIER AS35S2SF1FA-CW Flexi е 35 вата.
https://climate-academy.com.ua/111-k...%20flexis.html
Колега, 300вт. е измерено на ватметър и потвърдено от Technical Manager - CEE region.