Отговор: GREE GWH12KF-K3DNA6G(LCLH) - малко снимки на нещо ново
Оп станаха 3 да купувам. Комшията иска и той. Каза като разуча да му намеря същия като моя.
Изпратено от моят HM 1S с помощта на Tapatalk
Цитат:
Първоначално публикувано от
musster
Добре де, по номер някакъв серия, партида или нещо подобно не може ли да се установи, кои са читави? Защото съм очарован от моя работи си абсолютно нормално в големите студове без дори да заскрежи питата. За разлика от фуджито и панасоника на комшията, които се държаха мъжки със страшни звуци целите в лед работеха докато не спряха изведнъж. Та съм решил да купувам още два gree един за спалня 15кв.м. и един за село за около 17кв.м. Освен да гледам дата на производство на моя друго не се сещам. Та ако някой е забелязъл нещо с недостатъци в различни партиди нека сподели.
В общи линии, няма проблемни партиди, случаите с вибрации и шум, основно са от специфични монтажни условия (не казвам лоши монтажи, защото нямам предвид това).
Изпратено от моят LG-D855 с помощта на Tapatalk
Ще ти кажа че на съседите ти бучат защото ги бримчат на 26-30градуса моите на 22-23 не можеш разбра дали работят. Грито не лови лед има нагревател за това.
Sent from my K012
Някой да помогне със идея.Какво да искам,за да не ми шикалкавят.Или като всяка тема "Всичко друго не и по питането".На отзовалите се благодаря.
Цитат:
VeleV.Klima
Ще ти кажа че на съседите ти бучат защото ги бримчат на 26-30градуса моите на 22-23 не можеш разбра дали работят. Грито не лови лед има нагревател за това.
Sent from my K012
Позна! Съседа ги бил надупил на 27 а било топло колкото в нас 21° а моя си седи на 20°
Цитат:
charliii
Някой да помогне със идея.Какво да искам,за да не ми шикалкавят.Или като всяка тема "Всичко друго не и по питането".На отзовалите се благодаря.
Дай снимки, ако може видео.
Изпратено от моят LG-D855 с помощта на Tapatalk
Цитат:
charliii
Мога да ти кажа какво ще ти кажат (за тези пари какво очакваш)
Sent from my K012
Цитат:
charliii
На всяка степен на вентилатора ли е така.Или само на ниска степен?
И дали не е причината в конкретната стена за монтаж?
Цитат:
charliii
Сподели повече. Къде и как е монтиран. Вид на стената, стойки, нивелиран ли е имаш ли големи топлозагуби? Спазени ли са инструкциите за монтаж?
5 Прикачен файл(ове)
Бученето може да се дължи на факта при монтажа някой от крепежните елементи е в допир с арматура от панела. Отвора за кабелите и тръбите не се запълва с монтажна пяна, поради факта че раздува доста и е възможна деформация на тръбите( едва ли са използвали нискообемна пяна).
Re: GREE GWH12KF-K3DNA6G(LCLH) - малко снимки на нещо ново
Тези тампони ми се струват пренатегнати, много смачкани изглеждат, трябва да са леко стегнати, разхлабиги, но може да са се деформирали вече, и външното тяло може да стои и по-напред по принцип има място на стойките.
С какво е най правилно да се запълни отвора ? Чел съм че се запълва с болкит най добре ?!
И защо да го мести напред - да се за да вибрира още по-силно ли?
То с пяната вече е свършила работата. Ако имаш възможност поне я подмажи с някакво циментово лепило или шпакловка защото пяната за два сезона и ще я няма - изпича се от слънцето.
За запълване на отворите на тръбите всеки монтажник поджожда различно - изолация + подмазване, акрилен уплътнител, като се боядиса или запечата със шпакловка за външна употреба. Идеята е освен да не се премачкат тръбите, при евентуален демонтаж е много по лесно.