Отговор: GREE GWH12KF-K3DNA6G(LCLH) - малко снимки на нещо ново
Никой климатик не бръмчи без причина,но като гледам форумът,повечето колеги,това правят :)
Велев и Струпчански, определено не са фенове на марката :)
Изпратено от моят LG-D855 с помощта на Tapatalk
Цитат:
Първоначално публикувано от
strupi
Ееее туй не може да бъде! Дали съм извадил голям късмет с моя!?! Почвам да се чудя! Или пък тез дето изтъкват кусури имат интерес някакъв!?!
Изпратено от моят HM 1S с помощта на Tapatalk
Цитат:
musster
Ееее туй не може да бъде! Дали съм извадил голям късмет с моя!?! Почвам да се чудя! Или пък тез дето изтъкват кусури имат интерес някакъв!?!
Изпратено от моят HM 1S с помощта на Tapatalk
Не е до късмет. Мнозинството от машините работят добре.Просто единичните случай се показват и коментират. По този начин колегите Велев и Струпчански могат да продават машиини като TCL, Toyotomi, Kaisai и др.
Почваш да говориш заслепено. Велев не обича боклуци, не си ли го разбрал вече. Ако е за донякъде субективно мнение, Велев препоръчва от "по-свестните" според него марки - основно от триото Фуджи, Фуджицу, Дженеръл, но и Тошиба и Мицубиши примерно. Велев не е заинтересован финансово като вносител само от една определена марка, както ти си. Много често срещано явление е една евтина марка да започне с добри попадения при навлизането си на пазара и с времето качеството да спадне, главно с цел икономии от производителя.
Мисля че хората се оплакват от шума а не ние. А какво ще продаваме го решаваме ние в нашата фирма не вие.
Sent from my K012
Смешното е, че VeleV.Klima си троши клавиатутрата да обяснява какво да се направи ако някое евтино фуджицо се разбръмчи и не спира да храни Грии което ми говори че нещо не се долюбва с вносителя или пък печели по малко от Грии...
Цитат:
P.Hristov
Не е до късмет. Мнозинството от машините работят добре.Просто единичните случай се показват и коментират. По този начин колегите Велев и Струпчански могат да продават машиини като TCL, Toyotomi, Kaisai и др.
Не продавам нито една марка от тези дето си ги изброил.
Цитат:
strupi
не продавам нито една марка от тези дето си ги изброил.
Да бе....
Цитат:
zlobarov
Смешното е, че
VeleV.Klima си троши клавиатутрата да обяснява какво да се направи ако някое евтино фуджицо се разбръмчи и не спира да храни Грии което ми говори че нещо не се долюбва с вносителя или пък печели по малко от Грии...
Грешиш не става дума за нищо подобно. Просто опитах да кажа това което много от монтажниците тук не смеят да кажат че току виж им резнали клона. Явно си харесвате да сте прецаканите ми мълчете си и слушайте трактора на стената.
Sent from my K012
Цитат:
VanDan
Почваш да говориш заслепено. Велев не обича боклуци, не си ли го разбрал вече. Ако е за донякъде субективно мнение, Велев препоръчва от "по-свестните" според него марки - основно от триото Фуджи, Фуджицу, Дженеръл, но и Тошиба и Мицубиши примерно. Велев не е заинтересован финансово като вносител само от една определена марка, както ти си. Много често срещано явление е една евтина марка да започне с добри попадения при навлизането си на пазара и с времето качеството да спадне, главно с цел икономии от производителя.
Велев продава не малко Gree, предполагам когато клиента е твърдо решен за марката, не му пречеше да продава Gree работещо до -10С (паралелен внос от Румъния), но сега явно финансовият интерес не е същият и марката вече не му изнася. Но при него е така, едно време продаваше К2У сега ги плюе. Не съм заслепен от нищо, нито съм фиксиран в марката, познавам пазара и мисля, че нилога не съм бутал хора искащи да си купят машини на FG към Gree ;)
Темата взе да се "изкривява" към друга посока, която няма нищо общо със заглавието. Надявам се, да няма после сърдещи се и плюещи по адрес на този който модерира.
Цитат:
VeleV.Klima
Грешиш не става дума за нищо подобно. Просто опитах да кажа това което много от монтажниците тук не смеят да кажат че току виж им резнали клона. Явно си харесвате да сте прецаканите ми мълчете си и слушайте трактора на стената.
Sent from my K012
Е по-голяма тъпня не бях чувал, кой ще им резне клона? Тука вече яко се изцепи. Няма колега, който да е поискал помощ или част и да не я е получил.
Друг е въпроса, че реално пътя на проблемната машина минава първо през монтажната фирма и после стига до вносителя, не виждам какъв е проблема човека с тракащата машина да викне монтажната фирма и ако тя не може са се справи да се обърне към нас.
Доки! :) За тука не си подготвен :)
Не виждам причина да говориш от името на Велев, нито пък да съдиш по едно клипче, чийто външно не е дори на грее чейндж, че са боклуци.....Е не са тихи, като ДВОЙНОРОТОРНИ, ама там и цената е друга....Към момента май това са само оплакванията....:)
Христов защо го взимаш толкова лично че сме казали една премълчавана страна на машината. И като сме зпочнали да попитам имате ли изобщо сервиз? А не да минавате с номера монтажната фирма да ремонтира ние даваме частите. Защото преди когато имах проблеми с чеиндж и кози ми даваха отговори че причината била в тока.
Sent from my K012