Отговор: Gree Amber/C&H Supreme
Може да не искат просто. Просто да го махнат от сайта или да имат наличност/информация. А, може и да са се разбрали кой-какво да предлага...
Подозирам също, че печелят повече на по-евтините модели.
П.П. В съседна малка Македония продават
Това с гаранцията при климатиците не винаги е....Ако искат всяка година ''профилактика'' и цената и е 100-на лева.....
Наистина искат профилактика между 800-1000 динара, което е 25-32 лева на година:) Но пък си имаш 10 години гаранция:)
https://forum.it.mk/threads/izbor-na....17093/page-71
https://bg.coinmill.com/BGN_MKD.html#MKD=800
@Vizi : Amber го няма в официалния вносител Гри България. По сайтовете го има, но само на картинка :)
Македония като не са в ЕС как стои въпроса с митата ?
Цитат:
Първоначално публикувано от
Ventsislav Negentsov
@Vizi : Amber го няма в официалния вносител Гри България. По сайтовете го има, но само на картинка :)
Македония като не са в ЕС как стои въпроса с митата ?
10 евро на границата и си ти
Те Вимакс са като ОхМиро - на сайта им има всичко, на практика нищо : "ще проверим в склада".
Предполагам, че си прав, но вече има повече от един колега, който го има монтиран. Предполагам, че има паралелен внос ако го няма при вносителя. Може и да се е изчерпал. Поне около нас е пълно с Гри-та (както и с Фуджитсу и подобните впрочем).
Negentsov, относно SIG може моментно да е бил изчерпан.Имаше такъв период в края на август/началото на септември само от 18-ките им бяха останали.
Аз имам монтирани от тях 12-ки през юли и началото на август.
Ес Ай Джи Еър Хендлинг България ООД, които са вносители на Грии, правят един трик.
Дори когато от даден модел нямат налични, системата им показва налична една бройка.
Така продажбите си вървят, пък все някога ще има налични.
Предполагам, че и при другите вносители е така.
Аз чаках един месец.
Цитат:
Първоначално публикувано от
yavoor
Ес Ай Джи Еър Хендлинг България ООД, които са вносители на Грии, правят един трик.
Дори когато от даден модел нямат налични, системата им показва налична една бройка.
Така продажбите си вървят, пък все някога ще има налични.
Предполагам, че и при другите вносители е така.
Аз чаках един месец.
Много интересни и странни неща се виждат от хората от време навреме....
Като човек работил в бизнеса наблюденията ми винаги са били, че покупката на климатик не трябва да е моментално решение и винаги трябва да си с идеята, че ще чакаш един-два месеца или за самия климатик или за монтажа. Иначе рискуваш да правиш компромиси.
То купуването на климатик било почти като да се ожениш?
Привет! Аз моя Амбър - 9 си го поръчах в края на август на сайта на Homemart.bg.Мисля,че бяха едни от единствените,които имаха в наличност! Обадиха се в петък,разбрахме се за монтаж в понеделник и хората го доставиха,монтираха,пуснаха в експлоатация.Гаранция 5 години на целия климатик! Фирмата е Пазарджишка,но монтират в Пловдив,София и този регион.Монтажа го направиха доста интелигентно и качествено,като им се отели вола на хората да пробият стената за тръбите... Че е 65см. беше най малкия проблем.Оказа се,че е един ред плътна единичка тухла,а останалото зидария от гранитни камъни с цимент(изолацията не я броя) Съсипаха 2 корони за пробиване и една еднометрова видия...2часа дупчене падна,но хората не казаха гък,платих си както си беше по уговорката и си тръгнаха по живо,по здраво! Гледам и сега имат на сайта климатици Амбър,а и не само! Ако някой се интересува - ето линк: https://homemart.bg/image/cache/cata...a1-600x600.png
- - - - - - - - - -
Нещо обърках линка,ето инфо от страницата на Homemart.bg:
Хиперинверторен климатик Gree Amber Nordic GWH09YD / S6DBA1A WIFI, 9000 BTU, клас A+++
Хиперинверторен климатик Gree Amber Nordic GWH09YD / S6DBA1A WIFI от серията хиперинверторни климатици Amber ви предлага стилен дизайн. Моделът притежава висок енергиен клас и много функции, които допринасят за вашето удобство и уют.
Безплатна доставка
Проверка на пратката
30 дни право на връщане
60 месеца гаранция
Безплатна профилактика
* важи за градовете София, Пловдив и Пазарджик.
Включен монтаж - Професионален стандарт!
* Цената включва стандартен монтаж с до 3 метра тръбен път и важи за областите София, Пловдив и Пазарджик.
Побързайте, офертата изтича след:
20 Дни
16 Часа
28 Мин.
37 Сек.
А това чудо на наименованията не е ли също Amber (от сайта на homemart):
https://homemart.bg/hiper-invertoren...12-nemesis-pro