Отговор: Климатици Hitachi
Здравейте и за много години!
Много неща ми се насъбаха на главата по празниците и затова ,чак сега пиша . Дилемата с климатика мина благополучно и фирмата ми върна парите .Комисиата за защита на потребителите -работи!!
Благодаря на всички за подкрепата и съветите -успешна година на всички !!!
Благодарение на съфорумец ,който ми съдейства си имам нова машина :Mitsubishi Heavy Industries SRK/SRC20ZS-S.
ПС:Тъй като бе Хитачи машината и историята бе свързана с нея реших ,че тук трябва да напиша завършека .Ако модератора прецени, може да я премести .
Цитат:
Първоначално публикувано от
asa77
Здравейте и за много години!
Много неща ми се насъбаха на главата по празниците и затова ,чак сега пиша . Дилемата с климатика мина благополучно и фирмата ми върна парите .Комисиата за защита на потребителите -работи!!
Благодаря на всички за подкрепата и съветите -успешна година на всички !!!
Благодарение на съфорумец ,който ми съдейства си имам нова машина :Mitsubishi Heavy Industries SRK/SRC20ZS-S.
ПС:Тъй като бе Хитачи машината и историята бе свързана с нея реших ,че тук трябва да напиша завършека .Ако модератора прецени, може да я премести .
Със здраве и безаварийно ползване. Пиши кой е съфорумеца, сещаме се кой е горе-долу. Жеста му не би трябвало да се приема като реклама,защото такива хора са много малко.:)
Ми кажете го бре, кво го криете.
Цитат:
edi1
Ми кажете го бре, кво го криете.
Е ,аз не исках да е реклама,но този човек го срещнах по друг повод и не тук а в ОЛк-са(копувах си спрей за почистване на климатика и лятото и от тогава редовно си говорим ) . ВладиКлима -Влади ,той ми съдейства за цена а монтажъта,негов приятел (няма да казвам фирмата )Александър -Благодарности !
Цитат:
asa77
Е ,аз не исках да е реклама,но този човек го срещнах по друг повод и не тук а в ОЛк-са(копувах си спрей за почистване на климатика и лятото и от тогава редовно си говорим ) . ВладиКлима -Влади ,той ми съдейства за цена а монтажъта,негов приятел (няма да казвам фирмата )Александър -Благодарности !
Браво, нека хората да знаят .:)
Цитат:
nikii77
Този звяр едва ли ще достигне до нас.
Здравейте,
Един въпрос към вещите в материята. Хитачи RAS-60YH5, дава грешка 4 мигания - "outdoor electrical assembly defective", къде евентуално да търсим проблема?
Цитат:
blekota
Здравейте,
Един въпрос към вещите в материята. Хитачи RAS-60YH5, дава грешка 4 мигания - "outdoor electrical assembly defective", къде евентуално да търсим проблема?
Проблем с захранването на външното.
Sent from my Sony Z3 using Tapatalk
Интересно. Но нали вътрешното се захранва от външното? До колкото знам от самият външен блок се захранва вътрешното тяло и ако има проблем с захранване на първото какъв би бил той за да приемем че е това което предполагате.
Като включим климатика си светва зеленият диод както нормално с изключение на това че не тръгва, и след 20 и повече минути дава грешката.
На блока на външното тяло има малка платка с три свето диода, първият мига 12 пъти, по спецификация - проблем с вентилатора. Той наистина изобщо не помръдва. Мерси на упоритостта, на мен и на моят приятел.
И сега, електродвигател от вентилатор от външно тяло на друг климатик може ли успешно да подмени този? Включването на вентилаторите има ли някаква специфичност за различните модели? Буксата е с пет извода.
Покажете снимка на самия мотор и табелката която е върху него. Както и на буксата.
1 Прикачен файл(ове)
Blekota, тръгна ли мотора? Дай обратна връзка!
Работиха ли ви Хитачитата зимата че няма нито един отзив защото в полезрението ми е и коментираното RAK35RPC/RAC35WPC PERFORMANCE?