Отговор: Климатици Hitachi
Цитат:
Първоначално публикувано от
antyox
Работиха ли ви Хитачитата зимата че няма нито един отзив защото в полезрението ми е и коментираното RAK35RPC/RAC35WPC PERFORMANCE?
Има тема за модела.Да мойте две работеха без проблеми.
Изпратено от моят SM-G900F с помощта на Tapatalk
https://files.acrobat.com/a/preview/...1-1fd8051d76dd
3 битови модела минават на R32.Това е ценовата листа за тази година.
Цитат:
necata2
Този каталог от къде го извади?
Цитат:
Genadi80
Този каталог от къде го извади?На кой от вносителите е,питам че видях нещо доста интересно в него.
Не е на твоя вносител.
Цитат:
necata2
Не е на твоя вносител.
Точно от него е,след като го прегледах до край.Актон.
:Drinks:
50PRD вкара цена. Съмнява ме да се наложи на пазара с тази цена.
Цитат:
splendor
50PRD вкара цена. Съмнява ме да се наложи на пазара с тази цена.
Остави цените,в каталога има нещо за което преди време никой не знаеше.Wi-FI адаптора на Хитачи(HI-KUMO)SPX-WFG01.
Цитат:
Genadi80
Остави цените,в каталога има нещо за което преди време никой не знаеше.Wi-FI адаптора на Хитачи(HI-KUMO)SPX-WFG01.
Е, то цените са един от главните фактори, които определят дали един климатик, ще се купува. Ако 35RPC беше 1600лв, колко народ мислия щяха да си го купят. Иначе аз 150лв за WI-FI адаптор не давам. Broadlink-a за 28лв върши същата работа.
Цитат:
splendor
Е, то цените са един от главните фактори, които определят дали един климатик, ще се купува. Ако 35RPC беше 1600лв, колко народ мислия щяха да си го купят. Иначе аз 150лв за WI-FI адаптор не давам. Broadlink-a за 28лв върши същата работа.
Аз може и да се прежаля да ги дам,понеже тези който имах нещо не вършеха това което исках.
Цитат:
Genadi80
Аз може и да се прежаля да ги дам,понеже тези който имах нещо не вършеха това което исках.
Е, ти си имал Мидейки за по 600-800лв, което е нормално да не е като хитачито. Ако продаваха 35RPC на цена от 1600лв не бих си го взел. Виж 1200лв е друга бира. Същото е и за 50RPC. Взех го за 1660лв но не бих дал никога 2000лв и нагоре за него.
Не имах една Мидейка за 1000. Цитат:
splendor
Е, ти си имал Мидейки за по 600-800лв, което е нормално да не е като хитачито. Ако продаваха 35RPC на цена от 1600лв не бих си го взел. Виж 1200лв е друга бира. Същото е и за 50RPC. Взех го за 1660лв но не бих дал никога 2000лв и нагоре за него.
Цитат:
Genadi80
Не имах една Мидейка за 1000.
Е явно твоята е била турбо версия. За моята конвенционалка броих към 460лв преди години. Важното е, че хитаците бачкат здраво. Зимата(колкото и да беше лека) го тествахме, сега иде ред на лятото. Очаквам бели мечки да се разхождат в хола :Drinks:
Цитат:
splendor
Е явно твоята е била турбо версия. За моята конвенционалка броих към 460лв преди години. Важното е, че хитаците бачкат здраво. Зимата(колкото и да беше лека) го тествахме, сега иде ред на лятото. Очаквам бели мечки да се разхождат в хола :Drinks:
Да важното е да бачкат.Аз днес единият го пуснах малко на охлаждане.
Привет на всички!Имам нужда от помощ.Интересува ме кога и как се активира режим на самодезинфекция при климатик?
По-скоро кога да активирам функцията-по време на работа на климатика,или след като е спрян след режим"Охлаждане"?
Какво трябва да се случи при активирането на тази функция?
1 Прикачен файл(ове)
Здравей, тази функция се активира, като го пуснеш на режим вентилатор(fan) или на отопление и след това натиснеш копчето 'clean'' от дистанционното. На дисплея трябва да се поляви символа 'Cl" Тази фунция работи 60 мин и след това се изключва автоматично или може да я спреш преди това.https://forum.setcombg.com/attachmen...id=27574&stc=1