Е то и от Daikin до Daikin разлика бая. Ако ще е най-евтиния.......
Е то и от Daikin до Daikin разлика бая. Ако ще е най-евтиния.......
AirHome 400 е А++ на отопление за разлика от додая, ако за някой има значение. За бюджетния клас на дадена марка без да са рязали номинала рядко срещано.
Имам познат, който работи във фирма за климатизация. Според него бюджетния Daikin не става за нищо. Като цяло е доста разочарован от марката и представителството им последните години. Неговото мнение, както и коментарите във форума ме отказаха да си сложа перфера в спалнята (а го бях решил на 90%).
Този пост е редактиран от CubanLinx; 11-07-23 в 23:24.
Най-евтиния Дайкин е Дайкин само на етикет, но на Перферата критиците явно са като на Диаманта - хора, които нито ги имат - нито са ги виждали в действие.
Може, аз не съм специалист, за това се допитвам до такива и следя форума. Не мисля, че е нормално климатик за една торба пари да идва с дефектна платка по дефолт. Това го няма и при чанг чунг марките. Мене това ме пречупи за перферата. Направих друг избор и не съжалявам. Може и да съм сбъркал, не знам. Докато не си купя перфера няма и да разбера
Така е, но аз не съм ок с това. Бях чел темата за daisekai няколко пъти от до, но въпреки това си взех такъв за хола (10-ка). След това разбрах защо са негативните коментари във форума. Моя познат ме съветваше да си сложа Toshiba и в спалнята. Също така каза, че в тяхната фирма нямат нито едно оплакване от марката (за разлика от Daikin). След всичко изчетено във форума и опита ми с daisekai, реших да взема нещо различно.
Този пост е редактиран от bobivg; 14-11-23 в 17:36.
мм вкарали са дизайна от японските събратя ,ще се зачете какво предлагат като хардуер
Здравейте колеги съфорумци, за много години и да сте живи и здрави.
Ще помоля някой който може да ми каже как мога лесно да си разглобя пластмасите на Hitachi RPC35 WPC , за да мога да си изчистя като хората ваничката и турбината. Ако има клип ще е още по-добре.
Хоризонталната клапа се вади лесно.долу на корпуса видях две видии, но не посмях да ги развия.
Ще съм благодарен ако имате каквато и да е полезна информация. Благодаря предварително.
https://s.siteapi.org/da0df8008fea6c...0fd369e8e5.pdf
47-ма страница.
гледай за кой да е климатик - просто винтовете ще са на друго място. тошибите имат с доста картинки. трябва да имаш място в ляво да можеш да изкараш турбината. снимай си преди да разглобиш - това е.
А ДА и изчакай да мине студеният фронт - след края на другата седмица действай, това ако е основно средство за отопление.
Този пост е редактиран от estqwerty; 05-01-24 в 19:23.
Здравейте
Търся ръководство за Hitachi RAF-25RXE/ RAC-25FXE Shirokuma. Интересува ме дали може да се спре въздухопотока от долната клапа и да се пренасочи основно през горните. В режим охлаждане. В момента духа основно от долу. През горните, който незнам защо са насочени назад/към стената/ почти не се усеща струята.
Ама той от горе засмуква, духа само от долу.
https://tyco.widen.net/content/7c5dz...E.pdf?u=oknhak