Знам ги.Предупреждението се приема.Но и някой други хора да си мерят приказките за да не се стига до такива екцесии!
Sent from my Sony Xperia Z3
Знам ги.Предупреждението се приема.Но и някой други хора да си мерят приказките за да не се стига до такива екцесии!
От няколко месеца нивото на форума е паднало доста под хигиеничния минимум! Голяма част от колегите (про и любители) не пишат, само четат и гледат сеир. Накрая ще остане само групата на шаро и ще си е самодостатъчна.
Ако мнението на някой не ти допада, не е нужно да го псуваш! Следващите мнения в темата ,които не са свързани с темата ще бъдат премахвани.
Я някой да каже мнение отностно Hitachi RPB25.Има ли някои с тази машина?
Колеги,
Освен мнение за RPB25, струва ли си да се слага RPC35 в малка спалня 11 кв.м? Разликата в цената между двата е само 100 лева, а 35 е с клас нагоре при отоплението. От друга страна 25 е с по-малко децибели, поне на хартия работи по-тихо
Поздрави!
Този пост е редактиран от VesSoul; 13-09-17 в 23:55.
Едното ми RPC35 е в спалня 12-13 кв.но няма да изказвам мнения поради разни причини.Ако някой иска инфо,на лични.
Кажи на всички за дискомфорта, за да са наясно и те. Защо на лични?
Разбира се .....има го в нета
http://klimatyzacjahitachi.pl/wp-con...erformance.pdf
Защо на лични колеги, нали сме във форум? : ) "Дискомфорт" не звучи никак добре. Първи клими са ми тези и честно казано нямам представа практически каква е разликата между 20 и 25 db ; )
Този пост е редактиран от Aleksandars; 14-09-17 в 07:18.