Страница 2 от 2 ПърваПърва 12
Резултати от 16 до 19 от общо 19

Каква е разликата между Hitachi RAS/RAC-E14H2 и RAS/RAC-E14H1

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2008

Re: някой знае ли......

той климатика така или иначе за нищо нестава по добре освен фирмата която го е монтирала да земе да смениш и самия климатик и хем ще имаш нова гаранция :-)

2.  

3. Member
    Тук е от
    Jan 2008

TIMBERLAKE Що приказваш глупости. Ако аз си купя климатик, и ти звънна да го монтираш, ще ми поемеш ли гаранцията на 100%??? И децата знаят че не е така. Ако трябва част към кого ще се обърнеш?? Може, ако имаш преки отношения с вносителя на съответната марка, ама така случайно... Или ти си от онези дето, "бе после ще го мислим"

4. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2008

ми имам преки отношения и затова ти казвам за какво става на въпрос всеки се спира на това от което е доволен аз лично вече си работя само с Булклима,Роял, и Магнум
    другите ги разбрахме що за стока са.Аз боклуци от 2 години насам не монтирам напатих се достатъчно монтирам си това което рядко ми създава проблеми и което наистина работи добре ако правя компромис което рядко се случва предупреждавам клиента какви може да са последствията

5. Тук е от
    Dec 2007
    Живее в
    Sofia

И на мен ми стана интересно какво е това Hit-Klima и доколкото успях да намеря информация в италианския сайт на Хитачи серията се води E Hit-Klima:

http://www.hitachiaircon.com/argws/c...ies&rangeId=55
    http://www.hitachiaircon.com/argws/g...categoryId=169

Та си мисля че тези климатици който се продават тук са за италианския пазар може би??
    В рускя сайт на хитачи се предлага само Е1 докато е италианския се споменава Е2. Това което аз съм чувал от майстори и продавачи е че Е1 са японска сглобка която изоставала в качестовото си от китайската Е2 за момента Парадоксалното е че Е2 е по-евтин от Е1

Още нещо интересно е че техномаркет лъжат за COP-а на този климатик - пишеше го 4,42, а в последствие се оказа 4,29, а информацията което аз имам е за 3.78 което е доста реалистично за 14-ка в този ценови диапазон - ето я конкретната боршура където го пише:
    http://www.hitachi.ae/products/consu...nditioners.pdf

Освен това на външното тяло си пише Capacity:4,2kW InputPower:1,11kW = COP 3.78

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 2 ПърваПърва 12

Подобни теми

1. Каква е разликата между....
    От Damian Ivanov във форум Климатици Panasonic, National
    Отговори: 13
    Последно: 19-10-15, 21:16
  2. каква е разликата между GHR и HR моделите на ШАРП
    От gangstera във форум Климатици Sharp, Sanyo
    Отговори: 2
    Последно: 29-11-13, 13:33
  3. Каква е разликата между ASYB12LD и ASHB12LD ?
    От roker30 във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 4
    Последно: 07-10-10, 20:47
  4. Каква е разликата между VRF и VRV?
    От BEAR1 във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 1
    Последно: 18-04-07, 00:38
  5. каква е разликата между...
    От heat_ във форум Общ - софтуер
    Отговори: 1
    Последно: 21-02-05, 18:25

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе