Отговор: Hitachi 35 PSA/WSA
А тук може ли да се изтърси клишето: "На тези пари има машини с по-добри показатели"?
Alexi знаеш ли дали софтуерно е еднакъв с по-ниския клас RXB
Цитат:
Първоначално публикувано от
emil vasilev
А тук може ли да се изтърси клишето: "На тези пари има машини с по-добри показатели"?
Не може, защото няма! TEST
Цитат:
dodo_pv
Не може, защото няма! TEST
То в моята глава все по-често напоследък взе да се върти Daikin FTXLS-K.:)
Цената му е много "приятна"
Избий си го, не става. Нито като конструкция, нито като филтриране и качество на въздуха, нито като комфорт за спалня, с тези високи минимуми.
Цитат:
emil vasilev
То в моята глава все по-често напоследък взе да се върти Daikin FTXLS-K.:)
Догодина ще има нов Дайкин с Flash Streamer.
https://www.youtube.com/watch?v=aGpYM50x_nY
Цитат:
popov
Цената му е много "приятна"
Цената на Hitachi PSB е също много "приятна".
Емо така е .Не са евтини модели.S серията е много тиха-знам го от личен опит,тази няма как да е по-зле.Според мен този модел не би трябвало да се пренебрегва.
Чакайте да видим какво ще извадят Панасоник тази година. Няма да е само смяна в буквите. Цени не знам, ама има една 12-ка с 5кВт при -20...
AC май вече е излязал новия каталог.
Не съм го виждал. Обикновено излиза през Февруари.
Цитат:
dodo_pv
Избий си го, не става. Нито като конструкция, нито като филтриране и качество на въздуха, нито като комфорт за спалня, с тези високи минимуми.
На това описание отговаря и Emura.Обаче много хора са взели Emura за спалните и са много доволни, макар ,че са по-скъпи от Toshiba Daiseikai 8 и ME MSZ-FH. Ключовия момент е незабелeжима работа. По принцип FTXLS е за по-големи помещения. Трябва да признаем ,че голяма част от хората заглеждат завистливо Hitachi PSA/PSB и заради гарантираната работа до -20 градуса.
Оф-топик: Когато използваш функция "bold" всички забелязват незабелИжимото.
Цитат:
emil vasilev
На това описание отговаря и Emura.Обаче много хора са взели Emura за спалните и са много доволни, макар ,че са по-скъпи от Toshiba Daiseikai 8 и ME MSZ-FH. Ключовия момент е незабелeжима работа. По принцип FTXLS е за по-големи помещения. Трябва да признаем ,че голяма част от хората заглеждат завистливо Hitachi PSA/PSB и заради гарантираната работа до -20 градуса.
Абсолютно съгласен,не можеш да разбереш кога тръгва,спира или размразява .