Не че нещо, но тази абревиатура можеш да я срещнеш в Англия, САЩ и поне половин България. Когато Панасоник започнат да раздават балони или презервативи на потребителите, обади се да си вземем.
Не че нещо, но тази абревиатура можеш да я срещнеш в Англия, САЩ и поне половин България. Когато Панасоник започнат да раздават балони или презервативи на потребителите, обади се да си вземем.
Сигурно си прав, не съм запалянко (даже не знам как се сетих кой може да е този отбор), но всеки пловдивчанин (има достатъчно във форума) може да потвърди къде точно е правена тази снимка.
Панасоник такова нещо няма да направят никога, просто няма как да паднат толкова...
Имам въпросния климатик от три месеца,ама нещо не съм много доволен.
1- В големия студ,дефроства на 50 мин.
2- Не достига/подържа/ зададените градуси
- малка разбика по месеци:
= ноември: 89,3kW,зададени 23/реално 20/
= декември:227kW,зададени 26/реално 21/
= януари: 333,1kW,зададени 27/реално 21,5/това е измерено на 1м 20 от пода,долу е значително по студено.
И това става въпрос за стая 14 кв.м.
В кое населено място е монтиран? Тип дограма, изложение, изолация?
Стара Загора,източно изложение,вътрешна стая с хубава дограма,тухла изолация няма.
Гледам в 1 сайт за климатична техника, че въпросната машина отдава >>> Kапацитет на отопление при -15°C -1.64 kW
Голямо разочарование излезе това Хитачи. Оказа се, че откакто е включено преди година и половина в stand by режим си е папкало постоянно 0.32А или 80W. Сега го хванах с точен уред, преди мислех че амперклещите лъжат, защото са евтинджос. Баси, та някои тук се хвалят, че с такава мощност се отопляват през зимата.
През цялото това време пък правеше номер и с външния вентилатор - понякога не тръгва с компресора, който надува до пръсване, а вътре няма топло/студено. Това се оправя с рестарт.
Отделно пък вътре вентилаторът е тих, няма спор, но клокоченето при охлаждане през лятото и при размразяване през зимата е ужасно. Което, както знаем пък, е на през 50 мин.
Някаква утечка прави. Няма уред с такава консумация на стендбай.
Реотани по тавата.....гледа ли да няма някой постоянно зацепен, сложен за всеки случай. Консумацията на стендбай за европейски климатик макс 5-8W. За по-новите модели даже 2-3. Нещо не е наред при тебе. Търси някой да го види, да не те изненада зимата.
Този климатик от Hitachi го дават 4W за Standby режим.
Премахнах зануляването, никаква промяна. Напрежението у нас обаче е около 250V(+/-5). Дали не е от това?
Хем е възможно хем не е. Зависи как са конструирани електрониките. Но това захранване си е за обаждане на енергото.