Отговор: Климатик HITACHI RAK-35RPC/RAC-35WPC мнение
Нали има тука един в съседния блок, туриха го на 30 квадратни метра , вие всяка зима, като жътварска стомна!
Цитат:
Първоначално публикувано от
microclim@
Нали има тука един в съседния блок, туриха го на 30 квадратни метра , вие всяка зима, като жътварска стомна!
То може и да не от този модел,а от някой от по ниския клас.До колкото съм чел из форума точно на 35RPC почти навсякъде му е първо зимуване.
Ми твоя от клипа нали го чувам, просто са ти къси тръбите и затопля датчика ,преди да се е наел, иначе и той е същия! Няма просто за кога да вдига обороти, стопля се...
Цитат:
microclim@
Ми твоя от клипа нали го чувам, просто са ти къси тръбите и затопля датчика ,преди да се е наел, иначе и той е същия! Няма просто за кога да вдига обороти, стопля се...
А ватметъра видял ли си го колко отчита?
Колко и кога, не съм гледал много назад.
Току що разгледах сайта на фирма ви.Видях че не предлагате марката,така че предлагам да не изказвате мнение за този модел.
Re: Климатик HITACHI RAK-35RPC/RAC-35WPC мнение
Те тръбите ако оказваха такова влияние при монтаж с 7-8 метра , което е доста под максималното без допълване с фреон (15 метра) щяха едвам да топлят климатиците , даже за хитачи дават мин. 5 метра тръби
Това, че не ги предлагаме , не означава ,че не сме ги монтирали ,профилактирали ,ремонтирали... А освен тях, и няколко хиляди други. Мисля,че е и във ваша полза ,като ви изясним някой работи, които иначе няма от къде да знаете.
Цитат:
microclim@
Мисля,че е и във ваша полза ,като ви изясним някой работи, които иначе няма от къде да знаете.
Нещата, които искате да изясните, не принадлежат към ортодоксалната термодинамика. :)
Цитат:
microclim@
Това, че не ги предлагаме , не означава ,че не сме ги монтирали ,профилактирали ,ремонтирали... А освен тях, и няколко хиляди други. Мисля,че е и във ваша полза ,като ви изясним някой работи, които иначе няма от къде да знаете.
:offtopic:Отказвам се да споря с вас.
Може ли само да кажете коя година е модела?
:offtopic:Спокойно, не сте първия!:lol::thumbsup:
Цитат:
Genadi80
Току що разгледах сайта на фирма ви.Видях че не предлагате марката,така че предлагам да не изказвате мнение за този модел.
Аха явно си видял и в моя сайт че не продавам даево ама го купи.
Цитат:
VeleV.Klima
Аха явно си видял и в моя сайт че не продавам даево ама го купи.
Велев от теб не съм купувал все още нищо.Ако се наложи да купувам нещо в Плевен ще си помисля от къде ще е.
Sent from my Sony Z3 using Tapatalk
@microclima, Вие не пускахте ли преди години ваучери в Грабо за профилактика на хитачита? Мисля, че баща ми е ползвал веднъж услугите Ви? Ставаше въпрос за едно древно RAS-25CNH2
Цитат:
Genadi80
Велев от теб не съм купувал все още нищо.Ако се наложи да купувам нещо в Плевен ще си помисля от къде ще е.
Sent from my Sony Z3 using Tapatalk
Явно не схващаш хумора ми.