Климатик HITACHI RAK-35RPC/RAC-35WPC мнение
Колко голяма? При мен стига до 72% по hama-та. В момента е 66%. И аз съм край Дунава.
Отговор: Климатик HITACHI RAK-35RPC/RAC-35WPC мнение
Цитат:
Първоначално публикувано от
Genadi80
И при мен се появи този проблем на едната машина .преди седмица,но беше само една капка.Може би от голямата влажност в стаята.
Това не е ли притеснително? На същото място имах Мидея :) - близо 10 годишна работа, пък не е имала такова поведение
Панасоник CS/CU - YW9DKE, "приличен" монтаж, 82% влажност по врагомер, СУХО! https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...9873538f2d.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...0a5be1b0a4.jpg
Изпратено от моят SM-G955F с помощта на Tapatalk
Незнам и аз нямам обяснение за това. Цитат:
Sergey
Това не е ли притеснително? На същото място имах Мидея :) - близо 10 годишна работа, пък не е имала такова поведение
Изпратено от моят Redmi 4X с помощта на Tapatalk
Цитат:
rosswen
Колко голяма? При мен стига до 72% по hama-та. В момента е 66%. И аз съм край Дунава.
нямам влагомер - субективното усещане е за задушно време, макар че вече не е толкова топло. От приложението на телефона ми показва 78% и 29°
Обяснения има много. Махната изолация от кондензния маркуч, за пестене на място - масово! Много стегнат пакет над конусите. Липса на бандаж над конусите. Лоша връзка с кондензния маркуч. Голи тъби ... Причини много, влагата кондензира и капе на капака отвътре. Като се събере повечко протича. За точната причина отивам да извадя боба.
В Сърбия ползвах тоалетна хартия и тиксо, за да отвеждам водата в леген, без да ми капе в стаята през нощта и да ме дразни.
По темата, облей топлообменника с 200 милилитра пероксид от аптеката и виж, дали излиза пяна през маркуча отвън.
Извън темата. Петко, какъв е този гангренясал панасоник? От снимката, като видя каква чернилка е зад клапата, не ми се мисли какво дишаш?!
Той бачка през деня, тогава сме на плажа. Филтрите ги чистих, отдолу изглежда снетлосиво... Това е.
Подкрепям Мега,най-вероятно махната изолация на кондензния маркуч.На морето какъв го "ядохме" с тея кондензи не ми се говори.
Като ми се запуши кондензната тръба, капеше си , но явно не достатъчно и преля ваната и почна да капе от вътрешното.
Незнам но при мен тече вода здраво през маркуча на конденза навън ,а по вътрешното се образува само една капка от време на време.
Изпратено от моят Redmi 4X с помощта на Tapatalk
Цитат:
milanov
Като ми се запуши кондензната тръба, капеше си , но явно не достатъчно и преля ваната и почна да капе от вътрешното.
как може да се отпуши?
Тези дни имаше много голяма влажност,едната ми Тошиба и тя се поизпоти по жалюзите.
Цитат:
Sergey
как може да се отпуши?
Трябва да разбереш дали изобщо е запушена. Махат се капаците, налива се във ваната, текне ли като чешма значи е наред.