Отговор: Въпрос за Hitachi RAS-E28S
Казах ,че цитати от някакви хвърчащи листове не ме интересуват :) Има си наредби .. там пише доста интересни неща ,примерно "Потребителят не трябва да търпи никакви разходи или значителни неудобства" .. в една съседна тема искаха да демонтират външния мотор за 10 дена ,това е значително неудобство ..четене трябва ,не писане и да си знаем правата .
Цитираш закона, но нали знаеш, че по тези географски ширини, той има по-скоро силно пожелателен, а не задължителен характер. Арменският поп тук е много на почит, за съжаление. :( Стига сме философствали, че "жабата вече кряка". :Drinks:
Днес поставиха пак външното и вътрешното тяло. Според шефа на фирмата външното тяло по някаква причина работело на 50% от капацитета. Сега му пратили друго тяло от Пловдив с което не би трябвало да имам проблеми. Като ги монтираха пуснах на 32 градуса и след време направо задуха горещо, а преди духаше хладно, най много топло. Да се застуди по- скоро, че да го пробвам. Благодаря на всички взели участие в темата!
Изпратено от моят SM-G955F с помощта на Tapatalk
Цитат:
Първоначално публикувано от
ivopenchev
външното тяло по някаква причина работело на 50% от капацитета.
Обяснението което са Ви дали направо "цепи мрака"! Евала....
Днес направих експеримент- пуснах го на 32 градуса и вентилатора на най- силно. В стаята бе 22 градуса. За 3 часа и половина стана 27,3 на най отдалеченото място, А към средата на стаята беше 31,5.Вън беше 4 градуса. Не зная много ли е, малко ли е, но духаше толкова горещо, че чак пареше. Ще върши работа значи. https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...17bce7ace5.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/201...c1b9b11750.jpg
Изпратено от моят SM-G955F с помощта на Tapatalk
Колеги, дано не досаждам вече с въпросите си! Значи Хачито си работи перфектно. Обаче още не съм разгадал напълно на коя степен трябва да е вентилатора. Днес сутринта вентилатора беше на автоматично и харчеше около 700w при зададена 22 градуса вътрешна температура и -10 градуса външна. Когато зададох вентилатора на най- силната степен консумацията падна на около 450W. И ми се струва, че при по силна струя прави по рядко дефрост. Вчера на авто правеше дефрост на около 45 минути за 4 минути. Айде, беше много ветровито и валеше сняг (Павликени ) и може да го е набивало в питата. Когато не беше толкова студено, да кажем около нулата или до -2, консумацията беше около 200- 300W, максимума беше 1050W. Сега върви на около 450- 500W, а максимума стана 1619W. Това е приемливо, нали. И последно- какви са тези ампери дето ги показва. В момента показва 2.236 А, а отдолу има power factor, който е 0.91? Благодаря Ви!