ivopicha, ако нямаш нищо против, да ти кажа какво означава когато този диод мига 14 пъти - over voltage is detected, compressor abnormal load. Предполагам можеш да си го преведеш?
Преглед за печат
ivopicha, ако нямаш нищо против, да ти кажа какво означава когато този диод мига 14 пъти - over voltage is detected, compressor abnormal load. Предполагам можеш да си го преведеш?
Аз си го превеждам, като проблем в трафа...все пак това е машина на 100v.Или в трафа не може да има проблем...? Някой дали е пробвал да замери трафа? Вие като професионалист може да кажете, дали директно проблема е в компресора или има някаква логика това което питам.
Проблема няма нищо общо с трафа. На 99% е в компресора.
Цената на нов такъв няма да ти хареса....
Човек... сега пук компресор ли щя му търсиш? Компресор + демонтаж-монтаж .... заслужава ли си? Защо не прескочиш до Метро В.Търново и не си вземеш един Самсунг за 600лв. По е оферта ми се струва от това което се мъчиш да си причиниш.
То от Самсунг за 600лв., всичко е по-добро.
То и от новите ще се откаже бързо бързо ако вземе за 600лв. климатик.
Колеги, евтини клими и цепеници купуват богатите. И тези, които не се интересуват от опазването на околната среда, както и от текущите си разходи. Така стоят нещата.
Изпратено от моят SM-G975F с помощта на Tapatalk
Дърво си е този Сасунг ама на човека не му се дават парички.
ГрЕЕ за 600лв. няма а този Самсунг със сигурност по ще топли от този който има в момента. :)
С това глобално затопляне преходните сезони продължават до средата на януари в последно време. Та поне до тогава ще го топли криво-ляво. А и за какво да си мъчи женичката от сега с истински натурални цепеници и брадви. Нейното здраве да не струва 600лв.
Щом няма да го ползват другата година за мен най-добрия вариант е един електрически радиатор на колелца и ще им стои резервно отопление за новото жилище, ако изпаднат в същата ситуация. За една зима нито ремонт, нито нов климатик ще избият от сметката.
А човека искаше само да си удължи маркуча...
Изпратено от моят SM-G975F с помощта на Tapatalk
Темата мисля, че се изчерпа.