Re:Новите инверторни модели на Midea
Еееееееееееее браво бе колега strupi , аз досега стисках зъби за да не рекламирам други марки(понеже сме във форум на Мидея) , но ти ме изпревари. Абсолютно подкрепям казаното за ГРИИ. Моделът с Дайкин компресор е Gree GWH12KF, продават го ACTON.BG. Има и други ГРИИ- та криещи се под разни търговски марки
Районът е северно от Бургас :) и ще видя какви цени ще ми предложат -имам 1-2 познати ,които са в бизнеса.
Хубаво ми ги хвалите тия Грии ,но гледам че е много малко инфото за тях /даже размери и тегло не са дали/ ,ако има реален ползвател нека да пише ,че то на книга е едно ,но после не винаги е така ... /и Ссангйонг ползваха лицензи на Мерцедес ,ама нещо не е същото :)) /
Е да трябваше да се сетя ние сме на чез тук. Успех с търсенето.
Страшна работа са даже и вносител нямат а да не говорим за резервни части и стия параметри кадето имат
Вносител(и) имат разбира се иначе как ще се предлагат в БГ, с пощенски гълъби ли? И кое по точно от параметрите не се хареса.
svetlio1 виж това http://www.midea-bg.com/bg/products/...s9_v_12_hrdn1/
много добър климатик,работещ перфектно.MSY - то не е лош но забележката на Велев е самата истина, от друга страна разгледай хубаво темите за климатици и ще разбереш че има доста хора които целенасочено предлагат едни и същи климатици (който определено не са сред доказалите се на нашия пазар)и се абстрахираи от тези препоръки.
Да ,то основният въпрос е да уточня точния модел Мидея .Аз имам още 4 Мидеи ,но те са някакви 9-ки купувани преди 5години и са за "курортно" :-memnon ползване и общо взето без проблеми.
Днес монтирахме 2бр от този модел MS9V-09HRDN1 и едното външно тяло го монтирахме на бетона плоча тънка 3-4см отпред на терасата климатика не се чуваше като работи външното никакви вибрации. Та и този модел доста добър избор.
Цитат:
Първоначално публикувано от VeleV.Klima
Днес монтирахме 2бр от този модел MS9V-09HRDN1 и едното външно тяло го монтирахме на бетона плоча тънка 3-4см отпред на терасата климатика не се чуваше като работи външното никакви вибрации. Та и този модел доста добър избор.
Велев сега е тих но като паднат маглите и студовете ще ти скъсат телефона.
ХУбави са си машинките, тия са толкова напред та самите те не знаят колко. Ей на тази година са заринали пазара с много модели от хубави по хубави , да се чуди човек кой да си купи , пък и с 5-те години гаранция направо са си супер.
Цитат:
Първоначално публикувано от ceco.bojkov
Снега и мъглите отминаха и не е имало оплаквания от модела но някой други модели куцат.
Май ще е този :http://www.midea-bg.com/bg/products/...2_hrdn1_black/ като гледам не е голяма разликата от стария Панасоник 9-ка -cooling capacity :2.60 (0.60-3.00) ,heating cap. :3.60 (0.60-5.00) ,на отопление малко отстъпва ,но на охлаждане е по-добре /а там ми трябва подобрение/ .
Е аз си бях поставил летва по леки външни от 30кг. 12-ки и по леки от 28 кг. 9-ки ама няма да я натрапвам сега я.
Цитат на: ceco.bojkov в Вчера в 14:13
Снега и мъглите отминаха и не е имало оплаквания от модела но някой други модели куцат.
Велев , кои модели тази зима са били по слабички / куцали / :detective: Все пак ти имаш поглед върху нещата отблизо .