Къде прочете нагревател в компресора, не че няма, има ама никъде не съм го писал...Първоначално публикувано от edi1
Къде прочете нагревател в компресора, не че няма, има ама никъде не съм го писал...Първоначално публикувано от edi1
geozap . Ако имаш такава Мидея каквато съм казал отвори външното тяло и ще видиш компресора с поставен нагревател около него на самия компресор не на някакви тави. А до това че всички клими имали подгряване ама не било вързано това са пълни глупости.Ако прочетеш малко по темата ще разбереш че е така,или питаи някои които наистина е в час с климите.Аиде като разбереш пиши да видим какво си научил. Успех.
Прочети го внимателно поне три пъти, може и да схванеш какво съм написал.Първоначално публикувано от geozap
geozap . Ако имаш такава Мидея каквато съм казал отвори външното тяло и ще видиш компресора с поставен нагревател около него на самия компресор / ...Просто производителя си го е монтирал на корпуса на компресора.../ не на някакви тави / къде в текста видя, прочете тави /. А до това че всички клими имали подгряване / да имат / ама не било вързано/...ПРАВИЛНОТО подвързване на нагревателя .../ това са пълни глупости.Ако прочетеш малко по темата / почети малко електротехника и експлоатация на хладилни машини / ще разбереш че е така,или питаи някои които наистина е в час с климите.Аиде като разбереш пиши да видим какво си научил / Аиде като прочетеш пиши да видим какво си разбрал... / . Успех.