чух един слух че тези мидеи били без чек вентил
Преглед за печат
чух един слух че тези мидеи били без чек вентил
да наистина са без чек вентил,днес отварях една и се обедих в това
Страно какво търсите в тия нови климатици, аз все още не съм отварял и надявам се да няма такава нужда.
Я, я отвори и виж - от любопитство ;).
климатикът не е мой и като така няма да мога да го отворя
дръпнах му сервизното описание и според него има чеквентил
на кой да вярвам на тъпана или на ....
На сервизното те тук има много философи дето незнаят кое какво е ама дават акъл и съвети.
velev отвори все пак една такава мидея и ще останеш изненадан че нямам чек вентил
Не е възможно защото в режим охлаждане работи едната капилярка хладиния агент минава през нея и чека. В режим отопление работи и втората (топла) капилярка която е паралелно на чека за да се получи двоино дроселиране и достигане на по ниско налягане на изпарение.
Айде някой да снима и да се види има или няма, че и на мен ми е интересно.
Velev наистина е така както го обесняваш, но в тази мидея която отворих има само една капилярка и климатика имаше проблем с отоплението(много ниска изходяща температура около 38 градуса)Може само този да има конструктивен проблем, Ако някой друг се е сблъскал с липсата на чек вентил моля да сподели.
Е ще ме накараш да ида до склада да отворя един кашон.
MSR 12-18 HRDN1 - някои имат някои нямат.
Единият китаец слагал, другият не? Да не са аутсорснали продукция в друг завод, такава разлика в един и същ модел по номенклатура е недопустима. Не че им е за пръв път на Мидея - еднакви модели по стикер, но с различно количество фреон и т.н.
Здравейте на всички.Имам климатик MSG12HRN1 и ако може някой да ми каже защо на едно мястто го пише че е със 790гр. фреон а на друго с 1350гр.Означава ли че като е с 790 ще топли по малко или просто е изчислен с толкова фреон.При мен засега работи нормално но го имам от 3 седмици.Ако може дайте ми повече информация за него .Все пак не очаквам и чудеса от него
Абсурд е да е с 1350гр.