виж линка на peshooo от същата тема
Преглед за печат
виж линка на peshooo от същата тема
Какво да го гледам линка ето че никъде не пише да събира 1350гр. Още повече че това е сервизно на инверторния модел.https://lh4.googleusercontent.com/_n...msf%20r410.jpg
Досега си играх с една Мидея 12HRI-R22 в работилницата.Правя е за тате,Той има всякакви климатици и и парна котли и помпи(на тате на къщата се експериментира с всичко каквото измисли синчока му)Но си сака за пролетес като "Онуй дето го има на вилата и духа като алтаво"Та му реанимирах една свалена от някакви аборигени и купена за 40 лв.На зададени 30градуса и вентилатор на макс.
Външна температура 2гр
Температура на входящият 15градуса.
Температура на изходящият 55 градуса
Ампераж-някъде около 6 си държи хайванчето.мин,1.8-макс.8
Налягане закова на 24 бара.
Компресорчето не се чува просто :)
Недостатък- много гадна пожълтяла пластмаса на вътр.тяло.Няма ефект от Никакви препарати.Плакнах я преди месец с пароструйката цял ден и беше големо търкане.Мисля да я нацапам с бронзов или бял спрей ...
С бял спрей ще е по добре.
FormatC само да не се обели боята след време.
HRI беше "железен" модел,безотказна работа при каквито и да било температури.Цитат:
Първоначално публикувано от FormatC
MSS12HR ЗА МЕН НАЙ-ДОБРАТА КОНВЕНЦИОНАЛНА МИДЕЯ .Жалко че я няма
Най парадоксалното че е с компресор матсушита Панасоник специално този последния 12HRI защото по предните модели външното беше като на конвенционалните по малко.
Ами не съм видял с какъв компресор е.Утре ще пиша че малко сме се почерпили с момчетата ...
Трябва да спра да приемам шишета без етикети от доволни клиенти..
Както пише Пратчет:
Ако някой ти донесе шише без етикет първо го подуши...Насълзат ли ти се очите значи си намерил нов приятел !
Няма нужда да гледаш ето виж
Между другото днес ми се оплакаха от един MSR-12HRDN1 че не топли явно и аз съм взел от куците бройки.
https://lh3.googleusercontent.com/_n...5012010394.jpg
lavsho Какво правите с тези които има проблем? Дай някво инфо.
Поиграй си с него фреон,датчици и т.н.(при нас МСР ите имаха проблем при т-ра по ниска от 0 а при температура над +1 си работеха нормално) и ако не се справиш решението е при Варадинов в Магнум.
Трудно е да си играя защото не ми е набизо. Скоро го заредих наново вакум и по везна 940гр. Не замръзва но ми се оплакаха че на 24градуса духал студено.