За първи път пиша в този уникален форум.Искам да направя нещо като ревю-впечатление от двата ми климатика мидеа луна а3.Взех ги с идеята да се охлажда семейството в нечовешките жеги това лято.В преходния сезон ги ползвах преди да пуснат парното и както очаквах се справяха повече от добре.Дойдоха и първите студове,реших да видя как се представят и на минусови температури,за мое учудване климатиците работеха добре и при -5 градуса като издухваха температура 50.1градуса .Продължих с пробите и в сряда тепературата в Люлин беше -11,5градуса в 06.40часа ,надух климатиците на 30 градуса и ауто на вентилаторите и след около 15тина минути започнаха да духат с 46,8градуса,което ме озадачи но какво от това нали работеше перфектно.Имат нагревател на външното тяло а продавача ме обеждаваше че има и във вътрешното.По спецификация го дават на отопление 0770вата и толкова харчеше при положителни температури но когато стана минус започна да харчи 1000вата,което ме навежда на мисълта че продавача е бил прав за нагревателя вътре.С две думи за по 470лева и монтаж за 280лева смятам че се справят перфектно.Единствената забележка е че при мъгла се заскрежават много а дефроста не вкючва адекватно.Благодарение на форума обаче му хванах цаката а именно :Климатика на 30 гр вентилатора на най-силно и след точно 40минути прави много мощен дифрост,като изчиства абсолютно цялата пита за около 8-10минути.Поста го пиша заради това че изчетох доста мнения че Мидеа не е това което беше.За информация имам наблюдение само от един климатик който го ползвам от пролетта на 2009г-фуджицу НОКРИЯ,не съм имал или ползвал други Мидей но тази серия за мен си заслужава на 100процента.П.П забравих да напиша че и вътрешните и външните тела са много безшумни а при дефрост не се чува характерния бълбукащ звук и пукане от пластмаси.Ако се чуди някой дали да взима тази Мидеа съм 100 процента за