Здравейте. Искам да се посъветвам за мовта 14 EW на Нипон - вярно ли е че е клас А.... така пище на нея, за сега работи чудесно.... ако е така ударих кьоравото.. за тази цена....
Здравейте. Искам да се посъветвам за мовта 14 EW на Нипон - вярно ли е че е клас А.... така пище на нея, за сега работи чудесно.... ако е така ударих кьоравото.. за тази цена....
Това, че е калс А не е толкова от значение, защото се дава при температура 7 градсуа, а при ниски температури не е ясно каква е ефективността му. Така, че не бързай да се радваш.
СОР-3.08 ако не се лъжа? Това даже и по европейският стандарт е клас Д.
Имам същия модел в къщи, отоплява площ 25 квадрата, работи и пее. Доволен съм много, нивото на шум е доста ниско. За клас ми казаха, че е А от монтажната група, но аз много много не съм и питал.
казаха - КОП 3,62. И в оригиналните документи пише така.... и на капака му пише...
Да бе живи и здрави да сме пък засега съм много щастлив, че е безшумен. Баща ми има Фужи ли и Фужицу ли е и не намирам никъква разлика.... само където то се пери - "имам японски климатик". Доколкото разбрах на всички японски климатици само лепенките им били на иапонски....
А ако е клас Д наистина - това означава че КОП е около 3, което не звучи толкова зле .... дано да не е под 3
valen1: Другите ти два ника Stan James и Buffetman от един и същи IP адрес съм ги блокирал. Продължаваш само с този. Ако за напред пак нещо не е както трябва ще бъде блокиран IP адреса.
М да, можеш да се регистрираш с още няколко ника и да си възхваляваш китайският боклук колкото искаш, току виж си повярваш, че имаш климатик.
Ако и на Buffetman баща му има Фуджи значи beermaniac му е брат и не подозира, че пише в същатата тема
Пишете си каквото си искате. на мен НИПОНА си ми работи и му се радвам !
Що,имаше едни с голи кранове-работеха.Ама да сравняваш японските,европейските изпълнения и китайските тракалници,значи да сравняваш Слънцето,Земята и Луната.Бирманияк,виж във снимките колега си е сложил 8 годишен климатик във вилата на Студенец,дето ще изкара още 100години и то при много ниски температури.Погледни му характеристиките,няма европейски аналог,а китайците никога няма да направят такава машина.
Не закачай човека, той е доволно сляп...засега...Нипоните не са лоши, докато не се развалят или не дойде края на месеца...Първоначално публикувано от johny01
П.П. в интерес на истината и аз се замислях преди 4-5 години за нипон(то си звучи като Япон, Нихон и т.н.) и едни мои познати монтажници тогава ми казаха- и ние сме си монтирали такива у дома вече 2-ра година и сме доволни-Топлят зимата и "правят" малки сметки.