Климатика дава следната грешка: Operation- мига, Timer и PRE-DEF светят.Сега ще ви дам малко предистория.Беше ми изгорял стопяем предпазител на външното тяло на входа на захранването(20 амперовия).Смених го с друг и се започна.Тръгва компресор и започва да качва ампераж и налягане.Стига до 2,5 или до 3 ампера и изключва.Интересното е,че не изчаква някъкво време а веднага след това стартира пак.Не да прекъсва просто...спира за около секунда или две и пак стартира.Прави произволен брой опити за стартиране по описания начин и дава грешката описана по-горе.Закачих му три лампи от по 200 W в звезда.Светят и трите и стига до 2 ампера.Реших да го натоваря и му закачих три нагревателя по 1,2 KW в звезда заедно с крушките.Натоварих го до малко над 7 ампера и не изключва.Щом му пусна компресора и пак започва да изключва.Реших,че е от компресора и свалих климатика.Пуснах го при мен и след 5 поредни опита със същите прекъсвания на компресора на 6-тия път той тръгна!!! Пробвах го на затворени кранове без връзка с тръби към вътрешното тяло.Просто да видя дали ще развърти или ще ми изключи.Това тръгване беше с останалото в системата количество фреон.Заредих го по грамаж и вързах тръбите към вътрешншното и заработи!!!Топло,студено без проблем.Монтирах го и пак същото прекъсване!!Пак същата грешка!Захранващото напрежение е стабилно както без стартирал компресор,така и по време на неговата работа.Не намерих конкретна информация за тази грешка в сервизно.Благодаря предварително.