здравеите колеги трябват ми спешно кодове за грешка на мидеа да помогна на един приятел предварително се извинявам но незная модела знам че е 24 и
изписва е5 някои ако може да помогне.
здравеите колеги трябват ми спешно кодове за грешка на мидеа да помогна на един приятел предварително се извинявам но незная модела знам че е 24 и
изписва е5 някои ако може да помогне.
24 каква точно? Може да е конвенционална или инверторна?Поискай от приятеля си цялата абревиатура на модела.
vanko68 климатика е в едно село наи вероятно е конвенционален, ако някой може да ми пратиш код за грешка за мидея конвенционална или инверторна.
Според обесненията на човека не иска да тръгне на топло и маи ще се окаже за четерипътен или бобина но все пак да видим какво казва" добичето".
E5 Open or short circuit of outdoor temperature sensor. Прецакан външен датчик.
Julian може ли да ми да деш линк към кодове за мидеа.Тази грешка да не е за инвертор не съм сигорен че тоизи има външен датчик.
Малките мидеи нямат,но 24ката има външен сензор за дефроста.Провери му местата на връзките в буксите - има и вътре,и отвън.Понапръскай ги примерно с VD40,може да е от лоша връзка,ако сензора не е прецакан.
Нямам линк. Има няколко сервизни на мидеа. Грешка немже да има защото Е5 я има само на един модел.Първоначално публикувано от KFR32
Благодаря свършихме работа не добра връзка на датчика специални благодарности на Julian .