Здравейте.
Имам следния климатик - Midea msr 3-12hrn2-qb4, който според мен има някакъв електронен проблем - не отоплява добре през зимата, (лятото не е ползвам все още) независимо дали е -15 градуса или +10. Получава се следното нещо:
Външното тяло се включва, питата на вътрешното тяло вдига висока температура (едвам си държа ръката на нея), вентилатора духа едвам, не започва да духа по-силно дори да е настроен на HIGH и след не дълго време някакво реле сработва и външното тяло изключва - питата се охлажда и така до следващия път. Вентилатора по принцип работи, но се получава някакво разминаване, може би не включва когато трябва? Понякога прави силна топла струя, но закратко и просто няма как помештението да се отопли. Съмнява ме че е някакъв температурен датчик или реле, но не разбирам от електроника и си нямам на идея какъв е проблема.
В града (Димитровград) непознавам кадърни майстори който биха обърнали нужното внимание на климатик от този клас и затова се обърщам към по разбиращите от форумите.