Отговор: Midea MSFAAU-12HRFN8 / MOB01-12HFN8 BreezeleSS++
Търся климатик на който да може да се спи на режим охлаждане без да се усеща силна студена струя от вътрешното тяло. И другото ми изискване е да е максимално тих,като след ОН/ОФ да тръгва плавно и постепенно. Затова съм се насочил като избор на климатик на Midea BreezeleSS за спалня с размер 14m2 и обем 37m3 с вътрешна изолация от гипскартон с вата и прозорец с алуминиева дограма. Досега в последните 6 години спалнята се отопляваше с Toshiba 10 Suzumi дори и в най-големите студове без проблеми. Въпросът ми към колегите които имат Midea e дали Midea 09 BreezeleSS ще е достатъчна за да топли спалнята или да взема Midea 12 BreezeleSS.
12-ка, според мен, ще е прекалено голяма за това помещение. 9-ка стига. Отделно, че помещението е много добре изолирано.
Някъде бях написал, че 12-та се развърта до 1600 вата след он офф. Това е голяма глупост, извинявам се! Развърта най-много до 1000 вата, ако се вдигнат градусите, а иначе 800-900 вата.
А при максимално задание на градусите или натискане на Power бутон (ако има такъв) до колко развърта?
това ще го тествам при подходящи условия ( под +7 ) за да няма ограничения .. за 9ката де ,12 стана ясно че развърта поне едни 500 вата отгоре
Има бутон Бост, но не съм мерил. Беше топло.
абе сега като казахте го напънах леко ,навън +10 .. вдигна 1350 вата :) това 9ката .. има потенциал да топли машинката ,определено е по мощна от Фуджицуто ми ,макар че него го дават до 5.1 кВ да се развърта .. просто няма тая сила да бълва жега
1350 вата е много добро постижение.
Струята трябва да е била много гореща.
- - - - - - - - - -
Фуджицуто ти явно го докарва от дебити.
Знае ли някой дали и подовите Мидеи вече са ЕЕV .
midea mfau-12hrfnx-qrd0w тази да
А сервизни има ли ? Или някоя снимка .
Аз от сервизното погледнах.
За Бризалес намирам , за подовия не намирам . Иначе Бризалес е с EEV по сервизно .
има си го аз погледнах преди монтажа
Цитат:
Първоначално публикувано от
Vasil Vasilev
Ими поне на схемата има
Тази схема за подовия ли е ? За Бризалеса е друга . Само дето и на двете схеми , нагревателите на тавата и компресора , също и EEV- то ги дават че са по желание ,та знае ли човек какво е поръчал вносителя .