Отговор: Midea MSFAAU-12HRFN8 / MOB01-12HFN8 BreezeleSS++
Понеже нямам тава в комплекта има едни щуцери може ли да се сложат и оттам да изтича водата. За зимата говорим или ще замръзва. За лятно време са сложили маркуч а за зимата нищо седи само дупката в ламарината и тече в къщата. И ако сложа парче маркуч незнам дали няма да замръзва.
Ще замръзне ако има маркуч. Остави го така както е.
Така ми капе в къщата. Има един щуцер в комплекта и на него ще сложа най много 10 см. маркуч да капе на земята. 10 см. Предполагам няма да замръзва
Ще замръзне още на входа на щуцера. Ама пробвай.
Нали има реотан как ще замръзне ...
Цитат:
Първоначално публикувано от
GLARYS
Темата е за Midea BreezeleSS, моля да се пише само за този модел. Във форума няма ограничение за създаване на нови теми. Който се интересува от даден модел климатик нека си създаде тема за него, ако вече не е създадена и всички които имат този модел или се интересуват от него да си пишат в неговата тема.Не знам дали цената на Midea BreezeleSS ще се вдига, но преди около 40 дена като закупих Midea 09 BreezeleSS ми излезна на цена от 1400лв. заедно с монтажа.
Ето цени на една сериозна фирма с която преди 10-на години търгувах.Просто в момента ги няма налични и за това не ги дадох предния път.А иначе не мисля,че сега се шегуват.Колкото до цените обявени от вносителя-те си знаят защо,мисля и всички тук.
https://vega2002.com/category/stenni...&vendors=midea
9-ка....1099
12ка....1169
https://vega2002.com/product/inverto...8-qrd6gw-wi-fi
https://vega2002.com/product/inverto...8-qrd6gw-wi-fi
А дали ще се вдигат или не нито някой знае нито ми е интересно ,като чета темата,която е за добър модел,разбира се, през страница гадатели се изказват.
И горното не беше написано за моделите ,а да поясня какво разбирам под ''ревю''.
1 Прикачен файл(ове)
Днес при температура 15 градуса снимах графика от работата на Midea 09 BreezeleSS на автоматична степен на турбината при който компресора се развърта за по малко от една минута до около 700 вата и пада веднага до минимум, успях да направя снимката в момента в който компресора се развъртя до 697 вата след ОН.Досега най-ниската температура при мен е била минус 6 градуса, днес беше 15 градуса и Мидеята работи с един и същ минимум при този температурен диапазон. Ще засека и как работи с включен тих режим при който компресора се развърта след ОН до 300 вата и при включен режим FOLLOW ME. Прикачен файл 38193
Цитат:
mimojef
Ще замръзне още на входа на щуцера. Ама пробвай.
И аз така предполагам и ще ги сваля. Имат прав ъгъл и точно там ще замръзва. Единия нямаше в големите студове и отвора замръзваше на моменти. А колегата казва че има реотани.
Kaptagon , верно ли 12та е едноредова ? Ти май имаше 12ки
отдавна е установено ,че е едноредова и реално е леко форсирана 9ка
Жалко , щях да сменя LMCто.
Цитат:
Mig82
Жалко , щях да сменя LMCто.
Имам в хола Fujitsu 12 LMCE, което ако имам къде да го пласирам,веднага на неговото място ще взема Midea BreezeleSS.:thumbup
Цитат:
Mig82
Kaptagon , верно ли 12та е едноредова ? Ти май имаше 12ки
Имам две ама незнам какво е едноредова и двуредова ама щом Алекси казва значи е едноредова
Цитат:
Mig82
Нали има реотан как ще замръзне ...
Ако има реотан съм го пропуснал.
На Алекси няма.
- - - - - - - - - -
Значи ще замръзне в маркуча :)
- - - - - - - - - -
Освен ако и той не е с реотан