Това новата версия ли е, до колко вата пада най ниски преди да изключи
Преглед за печат
Това новата версия ли е, до колко вата пада най ниски преди да изключи
това с градусите не е точно така ,надхвърля ги но винаги с около 2° .. виж ако си му задал да гледа от дистанционното и то е някъде на по хладно примерно перваз на прозорец, тогава бичи без да изключва с часове и надхвърля доста заданието
Да, това е новата версия.
Не съм го засичал в момент преди да изключи.
Ако го набича при студена стая вдига разхода на 1 150W. Това е максималния разход който съм засичал.
Минималния разход който съм засичал при работа е 250W. В режим FP разхода е 8W
При нормална работа без да си играя с дистанционното, 25° в стаята и 1° навън, разхода е между 300-600W
А дефрости през колко време прави под 0 градуса. Старата версия имаше контролни на няколко часа 2-3 и без да е заскрежен топлообемника
Не мога да кажа под 0-ла защото само нощем пада на такива температури, а аз нощем го държа на режим FP.
През деня на температура между 0°и 2° градуса не съм го засичал да прави повече от 2 дефроза за целия ден.
Моя единия днеска направи 20 дефроста. А питата не е заледена и Не е толко и влажно. Настроен е на 21 градуса и ги държи ама през 20 мин. Дефрост.не са по 10 минути а по 2 минути и тръгва. Отвън го дават 0 градуса.
Когато с два климатика се отопляват четири помещения те работят на пълна мощност и правят често дефрости. Моят Breezeles за последните 12 часа е направил два дефроста въпреки, че вали сняг при мен, но той отоплява само една спалня с вътрешна изолация и работи на минимума си.
при мене един дефрост за последните 24 часа ,валеше си сняг даже понатрупа
Когато е заледено външното тяло да. Но при мен вчера през 20 минути дефрост без да е заледено и без да тече вода.
няма такъв алгоритъм през 20 минути ,най късото време за контролен дефрост е около 2 часа и половина .. писал си 20 дефроста за ден ,сега пишеш през 20 минути ( което са около 60-70 дефроста поне ,математика от 2ри клас някъде ) ,последно ?
За два часа докато бях на масата от 7вечерта до 10 вечерта направи поне 6 дефроста даже жената се учуди защо спира толко на често. Но пак казвам не беше заледен и не течеше вода. Само изписва df и след 3 минути тръгва. Иначе когато е заледен поне 7-8 минути размразява. Чак толко точно не съм ги броил но бяха учудващо много.
Днеска е по кротка. Но и времето е по сухо.
интересното е че колегата е единствения с такива оплаквания ,машината изобщо няма проблем с дефростите даже бих казал че са доста редки като сложим и бученето към оплакванията му ми се струва че трябва да се викне сервиза да провери фреона и в какъв режим работи
Фреона има ли отношение към дефростите. А режима на работа е автоматичен вентилатор и 22 градуса температура като я следи от дистанционното. Преди малко пак направи един дефрост за две минути. От изписването на df до изписването на 22 градуса точно 2 минути.Ако това се води контролен дефрост.