Отговор: Midea MSEPBU-12HRFN8-QRD6GW All Easy Pro Nordic
9ката ми разположена в 22 квадрата южен хол във Варна работи доста комфортно с много редки Офф-ове ,клапата е почти безшумна .. режима Ауто е най подходящ за хол . Има наистина склонност да цъка по някое дефростче на положителни температури ,интересното е че нямат никаква логика - понякога работи с часове при температури около и под нулата без да изключва или дефроства ,друг път още на +3 примерно цъква по някое дефростче макар и доста кратко и безшумно . Бих казал че е подходящ и за спалня .Разхода не му го меря ,колкото харчи толкова ..
Защо на ауто режим забравя да дефеоства и трупа лет. Миналата зима ми се наложи да го пускам на студено за да размрази беше блокирал.
ще видим ,на моя му е първа зима
Относно консумация и минимум когато вентилатора е на сто или 80 процента тогава пада на минимум ако е на тих режим или ауто под 400в почти не пада иначе настроен на 23 гр 80 процента вентилатор на 6гр външна пада на около 340-350в
Моят климатик 9-ка и е сложен в спалня 17 квадрата спалня с отоворена врата към коридора в панелно жилищи с външна изолация и вътрешна изолация от фибран , ползвам го със следене температурата от дистанционното с обърнат дисплей на бюрото и за сега съм доволен. Те първа започват студовете и ще видим как ще се държи климатика.В Благоевград тези дни е сутрин около 0 до -3 градуса
1 Прикачен файл(ове)
https://forum.setcombg.com/attachmen...id=43249&stc=1скрииншот на 9ката в 22 квадрата ( юг ,Варна ) зададени 23 и ауто вентилатор ,през нощта е имала един дефрост ( при около 2 градуса предполагам излишен - прави си такива от време на време но рядко ) он-офф няма ,много спокойна работа