Отговор: Климатици Mitsubishi Heavy
rosswen, външното е тихо, голяма е машина и ниските натоварвания ги отработва с лекота. Все пак е хубаво да се види и 20-ка, не знам дали няма да форсира външният вентилатор на високи обороти дори без да вижда зор, само защото външната е станала под +5°.
Климатици Mitsubishi Heavy
За жалост, наоколо не познавам притежатели на такива машини. Чува ли се вътре външното при тези форсажи? Вътрешното е просто перфектно откъм тишина.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Цитат:
Първоначално публикувано от
Gyokov
Имаш право, но има ли модел на пазара който слиза доста под 300 вата на отопление и струва до около 2000лв?
Е и разбира се няма други големи недостатъци?
Етериите на панасоник, ако не са ги развалили вече.
Доста модели има на пазара ни дето слизат под 300 ,че и под 150 вата.Примерно моята седмица беше 1400 лв чисто нова,отделно е с КОП 5.5 на отопление ..
Не смятам, че само минимумът е определящ за качествата на една машина, ама това е дъвкано и предъвквано хиляда пъти. Въпреки това, някои хора не спират да го спрягат като основна характеристика.
Сигурно си прав, но като някой види как му работят климатиците когато не изключват - тихо, монотонно. И същият този ги види в едно непрекъснато включване и изключване, и ако то е съпроводено и с припуквания, форсирания трудно може да се убеди, че може да има незабележим on/off. Естествено през деня има доста околен шум и на пръв поглед привидно незабележим on/off, нощем може да се види в съвсем друго измерение.
Весело посрещане на Новата 2018 Година.:Drinks:
Живи и Здрави.:Drinks::Drinks::Drinks:
Климатици Mitsubishi Heavy
Ползвателите на този модел вече многократно потвърдиха, че он/офф е тих и няма форсажи. Аз констатирах същото. Това, което ме интересуваше, вече го видях.
Весело посрещане на новата година!
Цитат:
rosswen
...Това, което ме интересуваше, вече го видях....
Бих се радвал, ако това ти е помогнало да отсяваш по-качествено информацията от глупостите, изписани през последните години из темите! :thumbup
Наздраве! :Drinks:
За много години истрезнехте ли
- - - - - - - - - -
Реших проблема със климатика (просто го изключих несе трае)
- - - - - - - - - -
Проблем ли да го пускам само за през деня докато ме няма
Цитат:
божо
За много години истрезнехте ли
- - - - - - - - - -
Реших проблема със климатика (просто го изключих несе трае)
- - - - - - - - - -
Проблем ли да го пускам само за през деня докато ме няма
Ужас....близо 2 бона за нов климатик в гаранция и стои изключен,че не се трае...
Викай сервиза ! В краен случай да си го вземат и да връщат парите .. скоро имаше такъв случай за много по незначителни шумове .
божо, дай една снимка да го видиме този климатик.
Цитат:
Alexi
Доста модели има на пазара ни дето слизат под 300 ,че и под 150 вата.Примерно моята седмица беше 1400 лв чисто нова,отделно е с КОП 5.5 на отопление ..
Коя е седмицата, че не мога де се оринтирам от машините в подпива ти?
Цитат:
dodo_pv
Етериите на панасоник, ако не са ги развалили вече.
Да, прочел съм за тях, но също съм прочел, че им е много лош дефроста. Ти какво ще кажеш като притежател на такава машина?
Аз я ползвам в Пловдив, където зимните температури навън са около -8°С, а помещението се обитава рядко през зимата. Затова нямам проблеми. Колеги споменават за успешно модване на този проблем, аз не съм го проверил още, защото е топло.
Изпратено от моят SM-G955F с помощта на Tapatalk