Отговор: Климатици Mitsubishi Heavy
Цитат:
Първоначално публикувано от
bobbyap
Перфектен е, но пробвай да му размразиш леда в тавата...
Нищо му няма. Не му е за сефте. Мерките-напролет. Тия дни ще стане +4, сам ще се разтопи.
@milanov , лъскаеш ме, започвам да се плаша. [emoji16][emoji485]
Може ли някой да качи каталога на Хеви за Японския пазар,че откривам само на Електрик.
Цитат:
necata2
Може ли някой да качи каталога на Хеви за Японския пазар,че откривам само на Електрик.
Би трябвало да е това.
https://www.mhiair.co.jp/contents/05.../room2018.html
Гледам кондекс са пуснали ZS-S серията на фреон R32,някой разглеждал ли е сервизното,само фреона ли е сменен или има и други изменения.
Скоро няма да има машини на R410,всичко минава на R32.
Изпратено от моят Mi A1 с помощта на Tapatalk
Цитат:
JOKVN
Гледам кондекс са пуснали ZS-S серията на фреон R32,някой разглеждал ли е сервизното,само фреона ли е сменен или има и други изменения.
Аз ги гледах още преди време. Мисля, че COP беше малко по-нагоре и са вдигнати леко максимумите. Други разлики не видях. Сервизно все още не съм намирал.
Цитат:
necata2
Скоро няма да има машини на R410,всичко минава на R32.
Изпратено от моят Mi A1 с помощта на Tapatalk
До края на годината само подовия ще остане на R410, а през 2020 ще излезе заместника му.
Климатици Mitsubishi Heavy
Цитат:
Sir John
До края на годината само подовия ще остане на R410, а през 2020 ще излезе заместника му.
Значи нов подов се очаква през 2020? Предполагам, ще е с външно на ZSX-W? Някаква по-подробна информация имате ли? Че се озъртам за подходящ подов, през идните 1-2 години. Май ще ми дойде като по поръчка новият модел. :)
Нов модел на R32 по някое време 2020г. това разбрах от вносителя.И аз бях любопитен за повече, но на този етап толкова.
Момци,кажете има ли смисъл да търся Mitsubishi Heavy Industries SRK / SRC 25 ZMX-S или направо да се хвърля на по-новия модел SRK / SRC 25 ZSX-W?Имам дилема за една стая около18- 19 квадрата дали да забия един такъв или подов Дайкин
Цитат:
bibobore
Момци,кажете има ли смисъл да търся Mitsubishi Heavy Industries SRK / SRC 25 ZMX-S или направо да се хвърля на по-новия модел SRK / SRC 25 ZSX-W?Имам дилема за една стая около18- 19 квадрата дали да забия един такъв или подов Дайкин
По-скоро 20zsx-w
Изпратено от моят MI 6 с помощта на Tapatalk
Тая 20-ка няма ли да дойде малко малка за помещението.Сега се отоплява с радиатор,който при температура на водата 60 градуса отдава около 3 киловата приблизително
Цитат:
bibobore
Тая 20-ка няма ли да дойде малко малка за помещението.Сега се отоплява с радиатор,който при температура на водата 60 градуса отдава около 3 киловата приблизително
Според мен, ще му дойдат като детска игра. И аз съм на мнение, че повече от 20-тица не ти трябва.
Цитат:
bibobore
3kW...? Нещо бъркаш, предполагам.
По самата книжка на радиатора така го дават.По формулата излизат 2,63 приблизително.