Отговор: Климатици Mitsubishi Heavy
Цитат:
Първоначално публикувано от
rosswen
Аз за това ще направя 2-3 отвора ф25 под компресора, като при Нордик моделите им. Да се дренира хубаво и да се ветри. :)
Не става Росене. Компресора е вдигнат доста над тавата, но кечето лежи на тавата. То пие вода и по него върви. Решението е при профилактиката на въшното да се надникне и ако има проблем да се обработи. На доста марки им гние дъното на компресора, тук е качен нагоре, но явно е имало шупла отстрани.
Нов бюджетен модел при руснаците. Вътрешното тяло изглежда доста евтино, прилича на Мидея, за сметка на това е супер-тихо, а външното тяло е солидно и качествено.
https://www.youtube.com/watch?v=a5r_gujPmJE
Цитат:
Jack Krauser
Изпревари ме. Днес го гледах и възнамерявах да го споделя.
Цитат:
Alexi
Миланов капарирай
Имам си хеви. Капарирай си за тебе едно.:)
Модела е същия като zmp-s според мен, по шумен дори от фери.
За всеки влак си има пътник...И как така, без никой аджеба да го е виждал и пипал, вече го нарочихте?! Евала....
Писах за модела zmp s че е шумен монтирали сме го дори единия е в Оряхово. Като визия този модел много прилича на zmp s.
Останах с впечатление, че друго искаш да кажеш. Аз пък не съм съгласен с това твое твърдение. ZMP си е читава машина и е в пъти по-добър от разните други бингии в същия ценови клас.
2 Прикачен файл(ове)
Отговор: Re:Климатици MITSUBISHI
Здравейте,
нов съм във форума,включвам се с MitsubishiHeavy SRK50ZS-W/SRC50-W,закупен и монтиран от ВиМАКС,очарован съм от безшумната му работа и ефективност.
Това,което ме притеснява е позицията на предния панел след изключване на климатика,остава полу отворен(виж снимката).
След разговор с търговеца отговора му беше:"нормално за модела",но мен малко ме дразни тази полуотворена позиция:mad:
Ще се радвам да споделите мнение,ако се повтаря темата или не е за тук,моля да ме извините!
Благодаря,https://forum.setcombg.com/attachmen...id=33548&stc=1https://forum.setcombg.com/attachmen...id=33549&stc=1
не е нормално .. когато включиш климатика и жалузите застанат надолу ги вдигни внимателно на ръка с 2 пръста и ще се репозиционират за постоянно ( трябва да го правят и при изключване ,но явно не е домислено )
В режим отопление трябва да ги затваря плътно след работа. В режим охлаждане не ги затваря изцяло, защото включва режим за изсушаване. Ако искате да ги затвори веднага по спомен се натиска два пъти бутона за on/off.
Много благодаря за съветите,ще ги пробвам довечера и ще пиша за резултата!
Лек и успешен ден!
Предполагам човека говори за ОФФ-а на климатика, а не за истинско изключване от дистанционното.
Като гледам снимките, клапите са си в позиция баш следене.
Не,имам предвид "истинско "изключване от дистанционното,след изключването му това е позицията на жалузите....
Най-вероятно аз съм активирал нещо,по време на разучаването му.
Благодаря,
- - - - - - - - - -
Пробвах механично с пръсти,два пъти натиснах on/off бутона на дистанционното,никакъв ефект....
Работи перфектно,но позицията на панела не се промени,след изключване.
Пробвах с прекъсване на захранването от контакта,същата работа