Искам да си закупя климатик и съм се спрял на тези двата , според вас кой е по добър за отопление на стая с размери 16 м2
Mitsubishi SRK20ZG-S или FUJITSU ASY9L
Искам да си закупя климатик и съм се спрял на тези двата , според вас кой е по добър за отопление на стая с размери 16 м2
Mitsubishi SRK20ZG-S или FUJITSU ASY9L
Аз, съм собственик на Mitsubishi SRK25ZG-S спалня 15 м2 тухла с дървена дограма. Впечатленията са ми много добри. На най-ниската степен на вентилатора е безшумен. Външното тяло е монтирано на тухлена стена и при определени обороти се получава доста дразне6та вибрация причинена от декоративната решетка. Но това се оправя лесно. Като цяло съм много доволен Сега зимата ще го пробвам и на отопление как се справя.
притиснява ме това че са таиландско производство и двата, има ли някакъв проблем ?
Тайландските са с добро качество, а и по-добре Таиланд отколкото Китай. А за японски в този ценови клас няма за съжаление.
С два такива климатика мога ли да отоплявам две стай с горе посочените размери и коридор между тях с размер 12 м2 ?
Провери пак характеристиките.
До колкото си спомням Фуджицуто е доста по мощно в режим на отопление.
В случая Митсубишито е по добро. Това не е митсубиши електрик а хеви индъстрис. Те са по-добрите и по скъпите.
доколкото разбрах мицубишито се води 7-ца ,а фуджицуто 9-ка дали ще смогват с отоплението като
стаите са с ал.дограма и вътрешна изолация.
Опитвате се да сравнявате ябълки с круши.
Фуджицуто отдава 2.6кв при охлаждане и 3.6кв при отопление а мицубишито 2.0/2.4
Първия може да отоплява помещение от 20м2 а втория от 12м2 ..