Имам 2 броя и двата имат Жужене вав ватрешното тяло
Имам 2 броя и двата имат Жужене вав ватрешното тяло
Има ли разлика в жуженето при различна настрйка на вътрешната турбина като сила де.
Я лекичко го понатисни отляво,отдясно да видиш дали звука се променя.Вчера бих път от Сф до Пловдив заради жужащ преден капак от лошо фиксиране.
климите са нови на една седмица,от фирмата казаха тева е работата на климатика,а жуженето е еднакво и при двата.Разглобиха ватрешното и не се откри проблем.жужи на всякакав регим,дори и само на вентилащия.
Тогава е най-вероятно да е от захранващото платката трафче.Ако е менте или е лошо фиксирано - така си жужи.Ослушай се дали звука идва от горната дясна част на климатика.Ако можеш,стъпи на нещо и сложи ухо отдясно на тялото.Ако звука е там,почти сигурно е трафа. Заливам ги със топъл силикон или се потапят 2-3 пъти в специален лак за трафове да се запечатат и спират да жужат.
Проблема е в електроноката понеже като му спра тока и самият шим из4езва,ре6шение на проблема има ли понезе са нови.
Е това,което съм ти описал в горния пост,не е ли електроника според теб ??? Какво още искаш да обясня??? Викай си техниците и им кажи думите ми.
И при мен го има , хем съм със нов модел Точно в горен десен край,усилва се със усилване на степента на перката. Бих го определил като жужащ бръм ! Не е нещо което се натрапва,даже е доста слаб звука, особено на ЛОУ степен на вентилатора (само така ги държа),но за парите които струват, ми се струва чееее.....някакси не е редно
Не е редно, разбира се... за 2000 лв не е редно да се налагат доработки от потребителя.
Следващия път за 2000 лв поне да е истинско японче, че да е оправдана сумата.
А за сега ако ви дразни това, Ванко е казал решението - единственото правилно.